L E O P A R D

Tietysti juuri edellisen postauksen julkaistuani lähdin sitten keskustaa kohti "shop 'til you drop"-mentaliteetillä. Mielessä oli pyörinyt jo niin pitkään muutama asia jonka halusin joten Hullareillakaan kun en ostanut kuin hiuslakan ja vanuja niin ajattelin, että kyllä mä pienen shoppailukierroksen olen ansainnut! :) Mä olen yleensä sellainen ostelija, että ostan sillon tällöin aina jotain enkä koskaan kerralla paljoa. Nyt kuitenkin vapaapäivän kunniaksi vietin ihan oikean shoppailupäivän, kunnon laatuaikaa itseni kanssa. Kävin jopa lounaalla yksin, Mäkkärissä, mutta silti!  Pusseja kertyi muutama ja odotus todellakin palkittiin!

Yksi asia joka on keikkunut ostoslistalla on ollut leopardi slip-onit. Olin jo harkitsemassa Stockalta Steve Maddenin kenkiä mutta sitten joku päässäni sanoi "käy vielä Dinskossa, siellä varmasti on edullisesti samanlaiset". Siellä minua sitten odotti nämä ja vielä alennuksessa!


24,90€, S-C-O-R-E!

3 kommenttia:

 1. Sait uuden lukijan lisää :) Selasin postauksiasi kauas taaksepäin ja pukeutumisesi on inspiroiva ja pidän tyylistäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, kiitos ja tervetuloa seuraamaan blogia! :)

   Poista
 2. Ihanat kengät!

  http://sara--says.blogspot.fi/

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -