Meet my friend: Emmi

Aloitin elokuussa uuden postausteeman "Meet my friend" jossa esittelen ystävieni asuja ja tyylejä ja Niken asukuvista tykättiin kovasti joten nyt seuraa jatkoa, nimittäin yksi parhaista ystävistäni, Emmi, suostui kuvattaksi. :) Emmin tyyli on minusta ihana. Se on huomattavasti omaa tyyliäni boheemimpi jos näin voi sanoa. Tämä kyseinen asu toisaalta taas on hyvinkin samanlainen mitä itseni päällä voisi olla.

 Shoppaillaan aika usein yhdessä ja tiedän tasan tarkkaan mistä Emmi tykkää ja bongailenkin usein hänelle vaatteita samalla kun katson itselleni aivan erilaisia. Yleensä kauppoja kierrellessä kiusataankin toisiamme sillä, että minä esittelen kaikki kukkakuvioiset vaatteet Emmille sillä sitä kuviota hän rakastaa ja Emmi taas huomauttaa minulle, että "katos liehupaita, ylläri". :D

Puhutaan myös joskus Joonaksen kanssa Emmin tyylistä ja kun sanon, että Emmillä oli taas joku kiva vaate niin siihen Joonas onkin todennut, että "sun pitää kierrellä niitä kauppoja enemmän mistä Emmi ostaa vaattensa". Hymyissä suin olen sitten siihen heittänyt, että eikö mun tyyli kelpaa häh? ;) Ei siinä mitään, upea mimmi!


6 kommenttia:

 1. Ihanat farkut Emmillä, mistähän nuo mahtaa olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin Emmiltä ja kuulemma ovat Italiasta ostetut jostain liikkeestä mitä meillä ei täällä Suomessa ole! Buuhuu. :(

   Poista
  2. Niinpä tietenkin, just kun rakastuin niihin :D

   Poista
  3. Zarassa oon ite joskus nähnyt tuon tyylisiä! :)

   Poista
 2. Uppeet vaatteet sun ystävällä :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -