Arki

Eilisessä asussani oli koottuna monet lemppariasiat: kapea alaosa, iso yläosa, muhkea huivi, nilkkurit ja väreinä ainoastaan mustaa ja harmaata. Tällaisessa asussa tunnen itseni kaikista itsevarmimmaksi ja tyyli on sitä kaikkein ominta. Sellaisena päivänä kun tuntuu ettei naama tai hiuksetkaan suostu toimimaan niin on ihana olla edes asuun tyytyväinen.


Kävin muuten tiistaina kasvohoidossa joka oli erityisen puhdistava (siitä lisää blogissa myöhemmin!) jonka jälkeen iho tuntui pehmeämmältä ja puhtaammalta kuin ikinä mutta arvatenkin olen nyt pari päivää kärsinyt todella hirveästä ihosta kun epäpuhtaudet tulee syvemmältä pois. No eikö se niin mene, että kauneuden eteen pitää kärsiä joten toivottavasti ihosta tulee pian parempi.

Muuten tämä viikko on ollut aika ihana. Olen saanut mieheni kotiin ja meillä on ollut yhteisiä vapaapäiviä jolloin agendalla ei ole ollut muuta kuin päätöntä keskustassa pyörimistä, himassa hengailua ja ruokakaupassa käynti. Miten noinkin arkinen asia voi tuntua niin sairaan hyvältä? Siellä me Prisman hyllyjen välissä pussailtiin ja myöhemmin mietittiin, että muut kaupassa olleet varmaan luulivat meidän juuri muuttaneen yhteen ja olevan ensimmäisellä yhteisellä kauppareissulla. Vuosia on kuitenkin mennyt jo useampi mutta on vaan niin tajuttoman ihanaa olla edelleen vastarakastuneen fiiliksissä.

Takki Monki // Laukku Mango // Kengät ja huivi Acne // Farkut Dr. Denim

2 kommenttia:

  1. Nuo kengät on ihan älyttömän hienot. Nyt kun ne on sulla jalassa, niin näyttää tosi hyvältä. Ja muutenkin ihana asu ja ihana Lotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! :) Kengät olivat kyllä todella hyvä osto!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -