Beauty delivery from Bangerhead

Sain joku aika sitten paketin Bangerheadiltä joka on sisälsi ihan mahtavia juttuja! Bangerhead on meillä Suomessa vielä aika uusi nettikauppa ja itse kiinnitinkin huomiota siihen miten ihanan valmis nettikauppa on; selkeä, luotettavan näköinen ja tosi laaja tuotevalikoima!


Musta on aina tosi kivaa kun kaupoilla on omia merkkejään, niin ruokakaupassa kuin meikkikaupoissakin. Ne on yleensä edullisia ja hyviä. Sain kokeiluun suolasuihkeen, lämpösuojan ja kuivashampoon. Ainakin kuivashampoosta oon tykänny tosi paljon ja näissä on muuten kaikissa ihana tuoksu! Bangerhead Professional hiustuotteet täällä.

Bangerheadillä on myynnissä myös oma versio suositusta BeautyBlenderistä.

Olen jo pitkään halunnut kokeilla theBalmin meikkejä ja varsinkin luomivärejä. Olen käyttänyt tätä luomiväripalettia nyt melkein joka päivä ja olen tykännyt tosi paljon! Ihania sävyjä ja todella pigmenttisiä. Suosittelen!

Tästä huulipunasta ehtikin tulla kysymys kun minulla sitä oli tässä postauksessa. Huulipuna on siis IsaDoran ja sävy on 5 Femme Fatale. Mä oon tällä hetkellä ihan hulluna mattapuniin ja tämä puna ei ollut niin tumma kun oletin mutta näyttää tosi nätiltä huulilla antaen tosi punaisen mattaisen lopputuloksen.

Parasta mun mielestä Bangerheadissä on se, että he myyvät merkkejä joita ei muuten Suomessa myydä, esim. theBalm ja maailmalla suosittu Anastasia. Itse tykkään myös seurata nettikaupan Instagramia @bangerhead, jonka kautta saa helposti tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista! :)

Onko Bangerhead teille ihan uusi tuttavuus vai oletteko jo ehtineet tilata jotain?

PS. Hajuvesistä -20% 8.12.2014 asti!

Tuotteet saatu Bangerhead.fi yhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Mullakin oli yhteistyö Bangerheadin kanssa ja mäki sain noi ihanat hiustuotteet! Tykkään tosi paljon :-)

    Pikkujouluisin terveisin: www.hennanblogii.blogspot.com

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -