Christmas is coming

Jouluun on ihan käsittämättömän lyhyt aika enää, 22 päivää! Ei todellakaan tunnu siltä ja tässä joulukuun aikana on vielä niin hurjan paljon tehtävää. Huomenna lähden luennon jälkeen iltapäivällä lentokentälle ja Ouluun todella pikavisiitille sillä Helsinkiin palaan jo perjantaina aikaisin aamulla. Todella outoa käydä joulukuun aikana kaksikin kertaa vanhempieni luona muttta onneksi halvat lentohinnat mahdollistavat sen, että en joudu missaamaan tärkeitä perhetapahtumia! :)

Kerroinkin aikaisemmin, että tänä vuonna en vietä jouluaattoa vanhempieni kanssa mutta joulupäivänä me otetaan Joonaksen kanssa juna kohti pohjoista ja lähdetään viettämään joulua myös minun perheeni kanssa. Siitäkin tulee aika pikavisiitti sillä juna on Oulussa vasta illalla 25. päivä ja 27. päivä aikaisin aamulla lähdetäänkin jo takaisin kotiin.

Näiden joulukuun menojen lisäksi kuukauteen mahtuu useampi tentti, töitä ja muutenkin paljon koulujuttuja. Alan olemaan hiukan taas stressaantunut. Joulufiilis on jossain aivan hukassa ja joululahjatkin sain eilen vasta ostettua, vaikka yleensä olen todella aikaisin liikkeellä tämän asian suhteen. Mikä helpotus onkaan kun nyt tietää, että kaikki lahjat läheisille on pakattuna tai pitäisi ehtiä tulla postissa ennen joulua. Oma toivelistani on hyvin pieni tänä vuonna, tärkeintä todellakin on tuo yhdessä olo ja hartain toive on stressitön joulu!


1. HAY Marble Tray. Tämä on luultavasti asia joka Joonaksen kanssa hankimme kotiimme yhdessä myöhemmin, mutta laitoin senkin nyt toivelistalle, koska olen ihan hulluna siihen!

2. Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate -seerumi. Minulla on todella kuiva iho ja kokeiltuani tätä seerumia varmistuin siitä, että minä tarvitsen tätä!

3. Valokuva-albumi. Tärkeää albumissa on, että kuvat voidaan liimata sivuille (ei taskuja!) ja sivuille voi kirjoittaa. Eli albumi jossa on ihan tyhjät valkoiset/mustat sivut! Albumi saisi myös olla tyylikäs, esimerkiksi tuon kuvassa olevan tyylinen.

4. Dior Brush set. Tämän tiedänkin itseasiassa löytyvän pukinkontista mutta toive sekin oli joten listalle vaan! :)

Lista ei tosiaan ole pitkä mutta nämä jutut olisivat ihania! :) Nyt alan raaputtamaan päivän luukkua arpajoulukalenteristani, jatkan kouluhommien miettimistä ja pitäisi ehkä pakata huomista reissua varten. Ihanaa tiistaita teille jokaiselle! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -