Mekkoja uuden vuoden juhliin

Tykkään itse juhlia vuoden vaihtumista vähän rauhallisemmin. Yleensä illallinen viineineen ja rakettejen katselu poikaystävän kainalosta on minulle täydellinen uudenvuoden resepti! Toinen mistä pidän on mökkiuusivuosi kavereiden kanssa.

Tänä vuonna ei noista kumpikaan toteudu sillä olen luultavasti itse alkuiltaan asti silloin töissä ja poikaystävä yöhön asti. Siitä johtuen olenkin alkanut katsomaan juhlavaatteita vähän sillä silmällä. ;) Vaikken sytykään baarissa vietetystä uudesta vuodesta niin tänä vuonna mennään luultavasti sinne minne kaverit menee, oli se sitten baari, jotku kotibileet tai rauhallinen illanvietto kotona.
Uusivuosi on ihana tekosyy pukeutua juhlavasti ja varmaan ainoa päivä vuodesta kun kukaan ei pidä paljettimekkoja ja kaikkea säihkyvää täysin överinä. Miellyttääkö joku mekoista teidän silmäänne?


Miten te aijotte viettää vuoden vaihtumista? 

Linkit ovat mainoslinkkejä

5 kommenttia:

 1. Sininen mekko on ehdottomasti mun lemppari! Uuden vuoden tulen varmaan viettämään joko kavereideni tai sitten siskoni kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. 2. ja 4. on mielestäni kauneimmat mekot. Omalle kropalle kuitenkin sopisi ehkä paremmin tuo maksimekko.
  Meillä on tapana viettää uutta vuotta kotona, kun ei viitsi jättää koiraa yksin kotiin. Se ei varsinaisesti pelkää raketteja, mutta ei kauheasti pidäkään.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Zalandolla näytti olevan vuonna 2014, silloin kun postaus on julkaistu.

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -