Home alone

Siinä vaiheessa kun kaikilla ystävillä on jo illaksi muita menoja, poikaystävä on töissä ja jopa meillä viikonlopun ajan kylässä olevilla vanhemmillani on illaksi menoa ja vanhemmat toteavat, että "jos haluat niin voit tulla meidän mukaan" niin on ehkä parempi todeta, että mä pidän rentouttavan koti-illan. Ei vanhemmissani tai heidän ystävissään mitään vikaa ole mutta enhän mä nyt voi olla se 23-vuotias tytär jolla ei ole lauantai-iltana parempaa tekemistä. :D

Viihdyn itseasiassa todella hyvin kotona yksin vain. Voin laittaa kasvonaamion kasvoille, lukea lehtiä ja katsoa sarjoja Netflixistä. Tällaiseen on itseasiassa ihan liian harvoin aikaa!


Kasvonaamiovinkkinä haluaisin vinkata teitä Talikan kosteuttavasta Hydrating Bio enzyme maskista. Ihana kankainen naamio joka kosteuttaa ihan törkeen hyvin. Tämä on kertakäyttöinen ja maksaa 12€/kpl (myydän mm. Stockmannilla!) joten ihan halvasta lystistä ei ole kyse mutta kerran kuukaudessa esimerkiksi tämä on ihan mahtavaa hemmoittelua. Juuri sopivaa luksusta tällaiselle illalle!

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille sinne ruudun toiselle puolelle! :)

2 kommenttia:

  1. Mulla oli eilen vähän sama tilanne, sitten päätin saunoa, värjätä kulmakarvat ja kattoa hömppää kasvonaamion kanssa myöskin :-D Ei huono ilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tollanen ilta oo ollenkaan huono vaihtoehto! :D

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -