Kevättä kohti alennusmyynneissä

Järkevintä on minusta alennusmyyntejen aikaaan nähdä vaatteet pidemmällä tähtäimellä. Ei välttämättä kannata ostaa juuri sitä neuletta jota olisi syksyllä halunnut käyttää (paitsi jos tietää, että se on varmasti mieluinen vielä seuraavinakin syksyinä!) vaan miettiä miten haluaa pukeutua esimerkiksi tulevana keväänä. Syysvaatteissa on kätevää se, että meidän maassamme ne käyvät usein myös hyvin kevätvaatteiksi lämpötilat kun ovat melko samat.

Volcom takki, Bailey of Hollywood Hattu, Joop tietokonelaukku, Selected Femme maksimekko, Topshop tekoturkisliivi, Tamaris ylipolvensaappaat

Mä olen huomannut vuosien saatossa sen, että viihdyn parhaiten maanläheisissä väreissä, mustassa ja harmaassa. Värit ovat myös silloin tällöin todella tervetulleita ja pitäisikin oppia olemaan turvautumatta siihen tuttuun ja turvalliseen mustaan mutta mieluiten aleista etsin juurikin sellaisia vaatekappaleita josta tiedän, että minulla on iloa pitkään. Hakusessa on tällä hetkellä viimein ylipolvensaappat joita ei tunnu löytyvän mistään! Ehkä pitäisi tilata netistä eikä odottaa, että täydelliset tulevat vastaan liikkeissä.

Linkit ovat mainoslinkkejä.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -