Nallikari

En koskaan Oulussa asuessani ollut suuri Nallikari-fani. Heille jotka eivät Oulua tunne niin Nallikari on siis ulkoilualue jossa on todella pitkä hiekkaranta meren rannassa. Olen tainnut elämäni aikana käydä sillä rannalla ottamassa aurinkoa alle viisi kertaa. En ole tykännyt paikasta niin paljon, koska siellä tuulee mielestäni aina!  Minut löysi aikoinaan ennemminkin Värtön- tai Tuiran rannasta tai Lämsänjärveltä.


Näin talvella Nallikari on kuitenkin mitä kaunein ja oon niin onnellinen, että mentiin Tapaninpäivänä sinne kuvailemaan ja katsomaan auringonlaskua.


Auringolasku oli niin kaunis, vaikka ei oltu odotettu näkevämme sitä puoli kahden aikaan päivällä. Näin näillä leveysasteilla!


Kuvat näyttää tosi tunnelmallisilta varsinkin nyt kun lähes kaikki lumi on Helsingistä hävinnyt. :D Käytännön syistä en kaipaa lunta ja kylmää mutta pakko myöntää, että tuo oli ehdottomasti tämän talven tähänastisesti kaunein päivä.

10 kommenttia:

 1. Vau upea paikka ja ihania kuvia! :) Näin sut viikonloppuna vilaukselta, kävelit vastaan. Olisi ollut kiva tulla moikkaamaan, mutta sulla oli just asiakas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eihän! Mä kävelen kaikkialla niin silmät kiinni, että en nää ketään niin oon missannu ihan kokonaan! Oispa ollu kiva tavata. :)

   Poista
 2. Oon nyt useamman postauksen verran ihaillu tuota sun upeaa takkia ja odotellut että kyllä sen alkuperä tulee viimeistään kommenttiboksissa ilmi muidenkin iskiessä silmänsä siihen... niin ei vaan! minkä merkkinen se on ja mistä oot sen hankkinut? :)
  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on Pajar Canada merkkinen. :) Tämä takki: http://www.pajar.com/ca_en/fa-cougar-rib-4904.html

   Takilla on itseasiassa semmonen tarina, että isäni osti sen äidilleni joululahjaksi Kanadasta muutama vuosi sitten mutta, koska takki olikin liian pieni äidilleni (koot ovat pienet) niin minä sitten sain sen, koska ei sitä palauttaakaan voinut. :D

   Poista
 3. Oi että kylläpä näyttää kauniilta ja vähän ootte keskenään ihana pari. :)<3

  VastaaPoista
 4. Nyt onkin taas käyttöä lämpimille varusteille täällä Helsingissäkin. Huikea on tuo auringonlasku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Itse kyllä aloitan yleensä marraskuussa tuon takin käytön ja luovun siitä ehkä maaliskuussa haha! :D

   Poista
 5. Vautsi, upeita kuvia! Näytät niin iloiselta. :) Täytyypä pistää muistiin Nallikari kuvauspaikkana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se oli kyllä huikea kuvauspaikkana!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -