Wallet

Juuri ennen vuoden vaihtumista käytiin Joonaksen kanssa ostoksilla Mulberryn alennusmyynneissä. Netistä olin jo katsellut mitä oli tullut aleen ja varsinkin lompakko-osiota sormet ristissä, että olisi ihania hyvään hintaan.

Olen jo pidempään ollut kunnon lompakon tarpeessa. Pari vuotta sitten joululahjaksi vanhemmiltani saama Mulberryn Clutch Wallet toimii minulla enemmän laukkuna joten en halua kuluttaa sitä liikaa käyttämällä myös lompakkona ja olenkin koko viime vuoden käyttänys Saint Laurentin korttikoteloa lompakkona. Minä maksankin ostokseni useimmiten kortilla mutta huomasin kuitenkin tarvitsevani kunnon lompakkoa johon mahtuu enemmän kortteja sekä myös käteistä.


Lompakoksi valikoitui musta Bow Continental Wallet. Korttitilaa tässä lompakossa on 12 kortille jonka lisäksi on vielä muutama leveä tasku ylimääräisille korteille tai vaikka kuiteille. Seteleitä mahtuu kummallekin puolelle kolikko-osiota ja toinen vetoketjullinen tasku löytyy lompakon takaa ulkopuolelta. Ainoa huono puoli jonka olen käytössä huomannut on se, että lompakko suljetaan kahdella nepparilla joten kassalla kestää pidempään saada lompakko kiinni sillä kummankin puolen on pakko osua juuri kohdilleen jotta lompakko menee kiinni. :D Toisaalta lompakko pysyy sitten myös sulkemisen jälkeen kiinni. Muuten lompakko on ihanan laadukasta nahkaa ja ihanan tilava!

PS. Pahoittelut metalliosaan jääneestä suojasta, halusin pitää sen lompakossa kuvaamiseen asti, ettei tulisi naarmuja mutta unohdin näemmä ottaa sen pois kuvatessakin, nyt se saa lähteä. :D

5 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän kaunis <3 :o

  Käy kurkkaamassa
  http://bemoreby.blogspot.fi/
  ;)

  VastaaPoista
 2. Aikas täydellinen tapaus! :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä lompakko! Syötävän söpö :-)

  VastaaPoista
 4. Oijh miten söpö! Hyvä löytö. ;) Oma lompakkoni on See by Choen ja siinä on myös nappi kiinnistykset, itselläkin kesti alussa aina kassalla kauan, haha mutta siihen on tottunut! :D Pysyypähän nimenomaan ainakin kiinni laukussa. ;)

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka kaunis yksilö! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -