Zalandon ystävänpäiväetu -15%

Auringolla on ihmeellinen vaikutus meihin ihmisiin. Nyt kun se on muutaman päivän tuolla paistanut niin olen ihan kevätfiiliksissä! Jos joulufiilis jäi viime vuoden puolella vähän uupumaan niin kevätfiilis tuli hämmentävän aikaisin tänä vuonna. Kevätfiilikseen kuuluu ehdottomasti aurinkolasit, nahkatakit, raidat, pastellin sävyt ja se tärkein – hymy.

Huomaan taas muhkeiden neuleiden ja paksujen takkejen jälkeen haaveilevani revityistä farkuista, koko valkoisista asuista ja rennoista sinivalkoraitaisista t-paidoista. Taidan olla myös vähän matkafiiliksissä kun meidän Kalifornian reissuun ei ole enää kun pari kuukautta ja jos rehellisiä ollaan niin olen myös alkanut katsomaan farkkushortseja sillä silmällä. ;)

Tänä keväänä tullaan selkeästi myös näkemään paljon keltaista, vaaleansinistä ja paljon kukkakuviota. Sen olen kaupoissa käydessä huomannut.

Nahkatakki, Raitabody, Santa Monica T-paita, Nike Air Max, Haalari, Ray-Ban Aurinkolasit, Vaaleanpunainen takki, Boyfriendfarkut, Raitapaita, Kukkableiseri

Jostain syystä tänä keväänä mua houkuttais niinkin villi vaate kuin nahkahaalari, tai ihan vain musta farkkuinen haalari. Tai no tiedän mä syyn, Pinterest.

Kyllä ne vaan näyttää hyvältä! Kuvat: Pinterest.com 

Ystävänpäivän kunniaksi mulla on teille alennuskoodi Zalandoon! Koodilla YSTAVANP saatte -15% alennuksen koko valikoimasta 12.-15.2.2015. Tilauksen vähimmäisarvo 100€.

Linkit ovat mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Miten meinaat saada kaikki tarvittavat tavarat ja vaatteet mukaan reissuun? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aijon itseasiassa matkustaa erittäin kevyesti sinne mentäessä. Lämpimät ilmat takaa sen ettei paljoo vaatetta edes tarvii ja tiedän, että sieltä tulee sitten ostettua jonkun verran. :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -