Blue

Tänään lähdin vapaapäivän kunniaksi kiertelemään kauppoja pitkästä aikaa. Jotenkin vapaapäivät tuntuu niin paljon paremmilta kun on tehnyt pitkiä päiviä töissä. Tuntuu, että on todellakin ansainnut ne. Vielä kun vapaapäivälle osuu lämmin ja aurinkoinen päivä niin avot!

Kauppojen kiertämisen idea oli farkkujen etsiminen. Olen yrittänyt etsiä rikkinäisten mustien sekä täydellisten boyfriendfarkkujen korvaajia mutta se on osottautunut yllättävän haasteelliseksi. Aina on joku pielessä.

Vapaapäivänä aion vielä tehdä pinaattilettuja sekä salitreenikin pitäisi käydä tekemässä. Onneksi huomennakin on vielä yksi vapaapäivä ennen loppuviikon työrutistusta.

Takki ja laukku Zara // Huivi Louis Vuitton // Farkut Dr. Denim // Kengät Nilson

Hiusvinkki muuten niille päiville kun hiuksia ei ole ehtinyt pestä: simppeli letti toimii aina! Ja tänä keväänä ja tulevana kesänähän letit ovat muotia! ;)

Ihanaa aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

PS. Näin tänään Fredrikinkadun Amado- Second Hand liikkeessä saman Louis Vuittonin huivin joka minulla on näissä kuvissa. Huivi oli hyvässä kunnossa ja maksoi vaan 215€!! Vinkkivinkki!

6 kommenttia:

 1. Eikä!!! Hae se huivi mulle :D Tampereelta ei äkkiä lähetä hakemaan :p oon metsästänyt tota iän 2handina<3

  @elinakui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii soittaa siihen liikkeeseen ja kysyä onnistuisko postitus vaikka lisämaksusta? :) Menee varmasti nopeesti se huivi!

   Poista
 2. Ihana asu! Toivottavasti letut onnistui :) Mulla on mennyt kokkailut viime aikoina ihan mönkään ja sain jopa pakastepizzan paistettua jotenkin ihan oudosti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noi pinaattiletut on maailman helpoimpia tehdä, jopa mä onnistun paistamaan pannun kokoisia lettuja hajottamatta niitä! :D Voi ei, kuulostaa jo pahalta. :D

   Poista
 3. Tosi kiva asu! Ihastuin etenkin noihin aurinkolaseihin,mistäköhän ne ovat peräisin? :) Eipä ole tullut mieleen second hand -liikkeistä katsella huivejakin, kiitos vinkistä! Kivan oloinen blogi muutenkin, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Aurinkolasit on Lindexiltä! Kiva kuulla, tervetuloa! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -