You stay classy San Diego

Tätä kaupunkia ei voi olla rakastamatta. Minulla tietysti on tänne ihan erityinen tunneside kun elämäni ensimmäiset vuodet olen täällä viettänyt ja ollaan perheeni kanssa lomailtu täällä monen monta kertaa. Höpisin monta kuukautta Joonakselle siitä miten tänne lentokoneella laskeutuessa ja lentokentältä ulos kävellessä ilma tuoksuu niin hyvälle, ihan erillaiselta kuin missään muuan missä olen ikinä ollut. Heti kun astuttiinkin lentokentältä ulos niin Joonas huomasikin mistä oli kyse. Tässä kaupungissa vaan on sitä jotain. Tuntuu kun olisin tullut kotiin ja se jos jokin on hyvä tunne. En vain voi lopettaa hymyilemistä ja mielessä suunnittelen jo seuraavaa matkaa tänne. Joonaskin kysyi yhden päivän jälkeen, että mitenköhän saataisin asiat järjestettyä niin, että voitaisiin muuttaa tänne.

Niin ja jos joku ihmettelee otsikkoa niin se on Anchorman -elokuvasta päähenkilön loppulause uutislähetyksissä. :D Tuo elokuva sijoittuu siis juurikin tänne San Diegoon!


Ihmisten onnellisuus heijastuu täällä heidän käytöksestään. Ihmiset on niin ystävällisiä ja avuliaita, että jo se saa hymyillyttämään. Mutta kukapa ei olisi onnellinen näin aurinkoisessa paikassa? Kaikki täällä on niin mutkatonta ja helppoa. Olen ollut aika stressaantunut tämän kevään ja tämä jos jokin on täydellinen paikka rentoutua. Jos et ole koskaan käynyt täällä niin suosittelen lämpimästi, mielestäni tämä on paras kaupunki koko maailmassa ja kuuluu ehdottomasti kohteisiin jotka tulee elämänsä aikana kokea. Tulette lukemaan paljon hehkutuksia tämän viikon aikana mutta olen vain niin onnellinen, että en voi olla kirjoittamatta ylistyssanoja. On myös ihanaa näyttää tämä itselle niin tärkeä kaupunki elämäni tärkeimmälle ihmiselle ja nähdä miten hänkin rakastui paikkaan sekuneissa.


Kuvat on otettu Seaport Villagesta joka sijaitsee ihan downtownin vieressä. Seaport Villagesta löytyy kauppoja (lähinnä turisti- ja taidepainotteisia) sekä kivoja ravintoloita ja varsinkin Seafoodia. Itse en yleensä tykkää oikein kalasta mutta täällä sekin maistuu jotenkin hyvältä. Ihmeellinen paikka.

Tänne suosittelen menemään juurikin syömään tai vain nauttimaan kivasta tunnelmasta. Kauppojen takia tänne ei kannata vaivautua ellei sitten juurikin etsi San Diego -paitaa tai muita matkamuistoja.


Onneksi lomaa on vielä jäljellä!

1 kommentti:

  1. Vautsi vau! Aivan ihania kuvia ja tuo tunnelma välittyy tänne asti! Pitäkää hauskaa. :)

    Picture Me

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -