La Jolla

Tämä pieni kaupunki San Diegon sisällä toivottaa matkailijan tervetulleeksi kauniilla rannoilla, tunnelmallisilla putiikeilla sekä uskomattomilla auringonlaskuilla. Tähän paikkaan ei vaan voi olla rakastumatta. Iltaisin ennen auringonlaskua rantojen kallioille kerääntyy hylkeitä ja merileijonia nauttimaan auringosta. Kaikki paikalliset eivät ole tästä kovinkaan innoissaan eläinten hajun vuoksi mutta camoon, onhan se aika ihana nähdä ne tossa kallioilla lepäämässä ja kuulla heidät. La Jolla on tunnettu juurikin näistä hylkeistä ja iltaisin rantaviivaa pitkin voikin nähdä paljon ihmisiä kävelyillä.


La Jollassa yksi suosikkiravintoloistani on ollut jo pikkutytöstä lähtien George's jonka kattoterassi tarjoaa hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa sekä upeat maisemat ja täydellisen paikan jossa nauttia auringonlaskusta. Olin niin iloinen kun perhetuttumme päättivät viedä meidät tänne ensimmäisenä iltana sillä tämä kuuluu omiin San Diego-perinteisiini. Ravintoloiden osalta meidät on kyllä hemmoteltu aivan piloille täällä ollessamme. Olemme nimittäin koko viikonlopun syöneet toinen toistaan upeammissa ravintoloissa ja nauttineet loistavasta ruuasta ja seurasta. Miten hienoa onkaan, että minulla on näin upeita ihmisiä ympärilläni vaikka matkustan toiselle puolelle maailmaa?


The Auringonlasku. Aurinko laskee noin puoli seitsemän aikaan Kaliforniassa ja se laskee todella nopeaa. Ensin on valoisaa ja ehkä puoli tuntia myöhemmin on ihan pilkkopimeää. Ihmeellistä.

La Jolla on nyt takana päin tältä erää mutta kuten aikaisemmin jo kirjoitin, uutta reissua on jo alettu suunnittelemaan. ;)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -