Michael Kors CollectionYksi suosikkiostoksiani reissusta oli Beverly Hillsin Rodeo Driven Michael Kors -liikkeestä. En nykyään ole oikein MICHAEL Michael Kors -laukkujen ystävä, vaikka toki sielläkin löytyy poikkeuksia. Ne useimmat laukut eivät vain ole minun makuuni tarpeeksi "erikoisia" kun joka toisella vastaan tulevalla keikkuu kädessään sellainen. Tästä syystä omat Hamiltonit on lähtenyt jo aikoja sitten kiertoon. Niiden tyyli ei vain enää miellytä silmääni.

Tämä suunnittelijan laadukkaampi mallisto Michael Kors Collection taas kolahti ja kovaa. Heti liikkeeseen astuttua spottasin tämän ihanan vihreän laukun ja se oli menoa sitten vaan. Laukku on malliltaan Miranda Extra-Small Leather Crossbody. Laukkua voi siis kantaa joko kädessä tai sitten pidemmän hihnan kanssa. Värejä löytyy useampaa mutta itselleni tämä vihreä vain jotenkin iski. Joku juttu mulla on vihreitä laukkuja kohtaan sillä tämä on jo toinen vihreä laukkuni. Laukku näyttää menneen netissä alennukseen nyt jos joku innostui. ;)

5 kommenttia:

 1. Oi miten ihana! Mulla ei oo juuri mitään vihreetä, enkä kauheasti siitä värinä pidä, mutta tässä ihan täydellinen!! <3

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei oo mikään kaikkein yleisin laukkuväri mutta just siks niin ihana, kunnon piristysruiske! :)

   Poista
 2. Tosi ihana kyllä<3 Olisiko mahdollista saada sulta taas lähiaikoina asustepostauksia, tykkäsin tosi paljon kun joskus teit ne mitä laukkuja/kenkiä/huiveja sinulla on -postaukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit niistä! Ehdottomasti voin tehdä niitä taas jos/kun kysyntää on. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -