Outletlöytö

Reissuun lähtiessä päätettiin Joonaksen kanssa, että monien suosituksista huolimatta käydään vain yhdessä outletkylässä. Tämä siksi, että ei haluttu käyttää koko lomaa shoppailuun ja outletit yleensä sijaitsevat vähän matkaa kaupungeista joten ajomatkoihinkin menisi aikaa. Olinkin ennen matkaa selvitellyt mitä Outletkyliä lähialueilla olisi ja minkälaisia liikkeitä niissä olisi. Meille parhaaksi osoittautui Los Angelesin lähellä sijaitseva Desert Hills Premium Outlets.


Outletkylään ajoi ruuhkassa kylläkin päälle pari tuntia mutta paikkana jo tämä outletkylä oli upea, se sijaitsi  nimittäin nimensä mukaan ihan vuorien kupeessa enkä ole ikinä ollut ostoksilla näin kauniissa ympäristösssä. Mentiin tänne maanantai-iltana ja ihmettelin ettei muita asiakkaita ollut lähes ollenkaan ja myyjät kertoivatkin, että viikonloput ovat täällä ihan hirveitä kun taas alkuviikko yleensä hiljaista. Jos oltaisiin menty tänne aikaisemmin päivällä niin olisin varmasti yhdistänyt täällä käymisen Palm Springs -reissuun sillä tämä on matkalla sinne.


Itse en ole niitä joita haluaisi mahdollisimman paljon ostaa halvalla vaan minulla ehdottomasti laatu korvaa määrän. Tämän vuoksi valitsinkin tämän Outletin sillä täällä oli todella laadukkaat kaupat, mm. Alexander McQueen, Alice + Olivia, Allsaints, Gucci, Helmut Lang, J.Crew, Mulberry, Neiman Marcus Last Call, Prada, Saint Laurent ja Saks Fifth Avenue OFF 5TH. Täällä olisi todellakin voinut viettää kokonaisen päivän mutta me tultiin tänne alkuillasta joten aikaa ei ollut kuin se reilu kolme tuntia mutta totta puhuen mä en olisi jaksanut pidempään kierrelläkään.

Paljon tuli kuitenkin löytöjä tehtyä ja varsinkin J.Crew oli tällä reissulla oikea aarreaitta. Useimmat tuotteet olivat vielä outlethinnoistakin laskettu puoleen hintaan joten minun vaatekaappiini muutti yksi jos toinenkin tuote. Erityisen innoissani olin koruista sillä olen ihaillut niitä useasti Net-a-porterin nettikaupassa ja nyt löysin rannekorun sekä kauniin kaulakorun ihan pilkkahintaan.


Mitä tykkäätte koruista? Onko muut käyny juuri tuossa outletissa, vai mikä on sun lempparioutlet ikinä? :)

2 kommenttia:

  1. Todella ihania! Itse olen vieraillut New Yorkin lähellä, Westfiled olisiko ollut ja sitten LAs Vegasin south outletissa. Las Vegasin Outletista tykkäsin enemmän sillä se on ulkona ja ihmisvilinästä huolimatta saa happea. Lisäksi sinne ei ole matka eikä mikään hotelleilta kun taaas New Yorkin versioon saa matkustaa bussilla toista tuntia varsinkin jos juuttuu ruuhkaan.

    VastaaPoista
  2. Minun lempparioutlet on Kaliforniassa myöskin sijaitseva Camarillo Outlet, joka on ehdottomasti ollut kaikista kokemistani paras. Outletteja on tullut koluttua Las Vegasissa pari ja Floridassa myös muutama. Vitsit kun pääsisikin taas shoppailemaan outlettiin Jenkkeihin...

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -