Comfy


Mulla on postauksia niin älyttömän paljon rästissä, että en tiedä enää mitä julkaista ja missä järjestyksessä. Kaliforniakuvista suurin osa on vielä käsittelemättä ja rehellisesti sanottuna olen viime aikoina käsitellyt niin paljon isompia asioita päässäni, että matka tuntuu jo olleen aikoja sitten ja unohtuneen jonnekin kauas. Harmillista, mutta en ole vain ehtinyt miettimään asiaa mutta yritän tässä joku päivä palata kuvien kautta matkamuistoihin ja julkaista niitä täälläkin sillä olihan reissu ihan ainutlaatuinen!

Myöskin useita tuotesuosituspostauksia on tulossa etenkin kosmetiikasta. Olen nimittäin löytänyt ihan huippuja tuotteita joista haluan kertoa teillekin! Näiden juttujen lisäksi yritän kertoa mahdollisimman paljon arjestani, julkaista asukuvia normaaliin tapaan sekä on mulla alkamassa yksi mielenkiintoinen yhteistyö liikuntaan liittyenkin! ;)


Olen viime aikoina ollut melko mukavuudenhaluinen ja kuvissa näkyvä asu on ollut mun Go to -asu jo parisen viikkoa. Treenipökät ja tennarit jalkaan, muhkea neule päälle ja aurinkolasit päähän ja Let's go. Kun päivän aikana tulee lähinnä työpaikan ja kodin väliä käveltyä niin ei ole ollut niin väliksi mitä pukee päällensä ja itseasiassa mä viihdyn tällaisessa rennommassa tyylissä todella hyvin. Se tuntuu tosi omalta.

Kuvissa näkyvä Tiffany&Co -rannekoru on ostos San Franciscosta. Olin jo pidempään etsinyt toista rannekorua kaveriksi kultahopeiselle ketjulle jonka olen vuosia sitten saanut enoltani lahjaksi. Rannekorun piti olla sellainen jota voisin käyttää päivittäin oikeastaan koskaan ottamatta pois. Olin silmäillyt netissä aikaisemmin ihan eri korua samalta merkiltä mutta liikkeessä päädyin tähän hieman isompaan. Tarpeeksi näyttävä mutta ei kuitenkaan liian överi, just the way I like it. Ostohetken jälkeen en olekaan ottanut tätä kertaakaan pois ranteesta ja olen ollut siihen todella tyytyväinen.

Neule Zara // Toppi Mango // Treenihousut Victoria's Secret // Laukku H&M // Kengät Adidas // Aurinkolasit Céline // Rannekoru Tiffany&Co
 
Tänään päädyn varmaan aika samanlaiseen asuun kun kohta lähden töihin taas. Ihanaa sunnuntaita teille! :)

2 kommenttia:

  1. Kukapa sitä jaksaisi aina tälläytyä viimeisen päälle, rennompi tyyli sopii sulle hyvin. Nuo aurinkolasit on niin sun näköiset, kivat!

    VastaaPoista
  2. Sulle sopii tosi hyvin musta kynsilakka, ainakin tässä asussa:)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -