HELP

Mikään ei varmaan turhauta mua samalla tavalla kuin teknologia joka ei toimi. Sain Macbookini takaisin mutta nyt uuden käyttöjärjestelmän myötä iPhoto on poistunu ja tilalle tullut "Kuvat"-ohjelma. Tästä ohjelmasta tai sen albumeista en kuitenkaan onnistu siirtämään kuvia Photoshopiin vaan kuvat pitää lisätä Finderin Kuvat -kansioon myös jotta pystyn ne sitä kautta avaamaan Photarissa. Tässä kansiossa en kuitenkaan pysty järkevästi selailemaan kuvia vaan kuvat on avattava yksitellen. Voitte kuvitella, että kun yhden päivän kuvien määrä saattaa olla jopa 700 kuvaa niin tämä ei vaan käy ellen halua vielä eläkkeelläkin niitä availla. Vaihtoehtoisesti kuvat pitää ensin siirtää työpöydälle ja sieltä sitten Photariin. Olen todella turhautunut enkä tiedä mitä tehdä.

Jos siellä on Macbook-käyttäjiä niin auttakaa tyhmää hädässä ja kertokaa, että on jokin fiksumpi tapa! 

Pitsipaita San Diego // Farkut Bik Bok // Toppi Mango // Kengät Adidas // Laukku Michael Kors Collection // Aurinkolasit Céline

Kuvat: Anna9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo pitsipaita!

  VastaaPoista
 2. I-ha-na toi pitsikimono! Ja kiva yksityiskohta noissa kengissä toi vihreä yhdistettynä laukkuun, muutenkin kivoja kuvia nämä :) Pakko kysästä vielä millä noi kiharat on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Kiharat on tehty Remingtonin Pearl Wandillä. :)

   Poista
 3. Finderissa voi selailla kuvia silleen, että kun tiedosto on valittuna painat välilyönti -näppäintä, mikä avaa esikatselu ikkunan ja sitten siirryt nuolinäppäimillä :)

  VastaaPoista
 4. Hei mulla ainakaan se iphoto ei poistunut, vaan se kuvat tuli vaan lisäksi, ja se teki itsestään oletusohjelman, se vaan ei enää ole siinä työpöydällä eli edelleen käytän iphotoa koska se on juuri helpmpi ja parempi kuin kuvat - ohjelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin se löytyy finderista mutta sitten kun klikkaa sitä niin se pyytää päivittämään uuden version appstoresta ja appstore taas väittää ettei sitä ole saatavilla suomeen. :o taidan maanantaina soittaa appletukeen!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -