Kynsilakkavinkki

Käytän päivittäin kynsilakkaa ja ikuinen ongelma onkin ollut saada kynsilakat pysymään kynsissäni edes pari päivää. Mulla on ikävä tapa rapsutella kynsistä väriä pois – tiedän, huono tapa. Ei ihme ettei värit pysy ja kynnetkin kärsivät siinä samalla.

Olen kuitenkin löytänyt merkin jonka lakat pysyvät minunkin kynsissäni jopa neljä päivää ilman päällyslakkaakin! Päällyslakkaa käytän useimmiten mutta joskus olen laiska ja nämä lakat pysyvät oikeastaan siihen asti, että kynsilakanpoistoaineella ne poistan.


Michael Kors on tunnettu lähinnä asusteistaan ja vaatteistaan mutta heillä on myös todella hyviä kosmetiikkatuotteita, erityisesti minun mieleeni on juurikin nuo kynsilakat! Tänä keväänä myyntiin tuli 16 uutta herkullista sävyä ja sainkin valita omat suosikkini niiden joukosta ja sen jälkeen en ole käyttänyt Chanelin mustaa kynsilakkaa lukuun ottamatta muiden merkkien lakkoja. Nämä kynsilakat menevät kestävyydessään jopa Essien ja OPIn ohi jotka ovat aiemmin ollut omia suosikkejani eli jos kärsit samasta ongelmasta kuin minä kynsilakan kestävyydessä niin testaa ehdottomasti näitä! Se musta väri tästä kokoelmasta edelleen puuttuu mutta muuten värivalikoima on todella laaja ja nyt kesäkokoelmassa tuli muutama uutuus taas! :)

Omat suosikkini ovat Vaaleanliila Whisper, Nuden värinen Hint sekä mintun värinen Charmed. Tuo nuden värinen on ihan täydellinen arkikynsilakka ja se tekee sen mitä nudekorkkarit tekevät jaloille eli luo pidempien sormien illuusion. Se toimii myös älyttömän hyvänä pohjana jos tykkää käyttää läpikuultavia glitterilakkoja.

Useiten kynsiäni koristaa kuitenkin tuo Whisper joka on tällä hetkellä se oma suosikki. Niin ihanan raikas laventelisävy. Kuvassa kynsissä on kaksi kerrosta lakkaa joten kuten huomaatte, peittävyys on hyvä.


Näitä kynsilakkoja on saatavilla ainakin Helsingin keskustan Stockmannilla (myös verkkokaupasta!) ja Sokoksella.

Tuotteet saatu blogin kautta.

3 kommenttia:

 1. Mavala, Rimmel ja koneHELSINKI. Muiden merkkien lakkoja en käytä. :) Ja nuo pysyy kynsissä ja ovat edullisiakin. :)

  -Nikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt, että koko koneHELSINKIä on enää olemassa edes saati, että he tekevät kosmetiikkaa. :D Mavalakin on ihan hyvä ja tosiaan hyvän hintaisia, mutta ei millään yllä samalle tasolle näiden lakkojen kestävyydessä ainakaan minulla. :)

   Poista
 2. Kyllä tuo koneHELSINKI on olemassa. :D Kosmetiikkaa valmistavat ja vaatteita (kai?). :)

  -Nikki

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -