The Jewel of San Diego

Balboa Park on San Diegossa sijaitseva jättimäinen puisto. Puisto on erittäin viihtyisä ja rakennusket ovat toinen toistaan upeampia. Tätä paikkaa ei ihan turhaan kutsuta San Diegon koruksi. Paikka on myös erityisen suosittu kouluryhmien päiväretkikohteena ja itsekin olen täällä lapsena pyörinyt äitini ja isoveljeni luokan kanssa kun hän kävi koulua San Diegossa. Nytkin paljon pieniä koululaisia näkyi ympäri puistoa leikkimässä ja päivä oli ihanan aurinkoinen.

Balboa Park on ihan valtava puistoalue joka sijaitsee ihan Down Town San Diegon lähellä. Kätevästi pääsee tietysti autolla mutta myös bussilla pääsee ihan lähelle. Alue on 490 hehtaarin kokoinen ja se pitää sisällään useita kauniita rakennuksia, museoita, kasvihuone, puistoalueita, kauniita kukkaistutuksia ja paljon muuta. Alueelta löytyy jopa pieniä taloja joilla kaikilla on oma maa teemana ja sieltä löytyy myös Suomi-talo! :) 



Yllä olevissa kuvissa näkyy se yksi San Diegon tunnetuimmista rakennuksista, niin kuin veljenikin minulle totesi "se rakennus joka näkyy heti kun googlaa San Diegon".

Tämä on ehdottomasti paikka mikä pitää kokea San Diegossa ollessa. :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -