Santa Barbara

Jos pitäisi luetella top 3 juttua meidän Kalifornian reissulta niin yksi niistä olisi ehdottomasti Santa Barbaran kaupunki. Olen aina tykännyt tästä pienestä alle sadantuhannen asukkaan kaupungista mutta en edes muistanut, että kaupunki oli näin kiva! Rakastuin kaupunkiin ikään kuin uudelleen tällä reissulla.


Kaupunki sijaitsee 137 km Los Angelesistä luoteeseen. Jos ajaa Losista rannikkoa pitkin San Fransiscoon on Santa Barbara matkan varrella ja täällä jos jossain kannattaa pysähtyä! Kaupunki on pikkukaupunkimainen mutta täältä löytyy todella hyvät palvelut.

Jos nyt ihan shoppailusta puhutaan niin pääkadun (State Street) varresta löytyy niin Saks Fifth Avenuen ja Nordstromin tavaratalot.


Luksusputiikkeja kiinnostampana pidän itse kuitenkin kaupungin Second Hand -liikkeiden tarjonnan. Pääkadun varrelta löytyy useampi Second Hand -liike. Liikkeitä löytyy niin halvempien merkkejen valikoimalla kuin myös High-end Fashionilla.

Hinnat ovat ihan erit kuin mitä Suomessa ollaan totuttu, Jimmy Choon kenkiä löytyy 65 dollarilla, Chanelin korvakorut reilulla sadalla dollarilla, Tom Fordin hame 40 dollaria ja nuo kuvassa näkyvät Sam Edelmanin piikkikorkkarit oli 18 dollaria! Valikoima on ihan älytön ja hinnat todella halvat, voitte kuvitella miten lähellä sekoamispistettä mä kävin. Mulla paloikin reilu parisataa näihin liikkeisiin ja jos aikaa olisi ollut enemmän olisin varmaan saanut koko omaisuuteni menemään. Näissä liikkeissä asioikin usein myös maailmanluokan tähdet kuten esimerkiksi tuossa yhdessä liikkeessä oli juuri käynyt Katy Perry!


Itselleni tarttui mukaan nämä Chanelin Vintagekorvakorut ja olen ihan onnesta soikeana kun löysin nämä! Jos siis haluat Kalifornian matkalla kierrellä hyviä Second Hand -kauppoja, suuntaa ehdottomasti tähän kaupunkiin!


Arkkitehtuuri Santa Barbarassa on hyvin espanjalaistyylistä. Pääkatua koristaa kauniit valkoiset rakennukset ja ihanat sisäpihat. Jopa luksusmerkkien kaupat ovat näissä söpöissä taloissa. Näille sisäpihoille kannattaa suunnata ravintoloiden terasseille syömään lounasta. Me käytiin syömässä yhdessä Sushiravintolassa (mä sain sieltä tilattua muuta, en voi sietää sushia) ja Joonas ylisti annoksen olleen parasta Sushia mitä hän on koskaan syönyt. Vaikken sushista ymmärrä yhtään mitään niin tuon pitää olla jo aika hyvää! ;)


Santa Barbara on ehdottomasti yksi Kalifornian helmistä ja voisin niin hyvin kuvitella itseni tänne asumaan. Meitä molempia harmittikin, ettei ollut paria tuntia pidempään aikaa nauttia tämän kaupungin antimista ja ensi reissulla tullaan ihan varmasti olemaan täällä ainakin pari päivää!

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköistä, juuri tuollaisessa paikassa olisi kyllä ihana asua! Niin söpöä ja nättiä. Muuttaisin tuonne vaikka heti :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuolla kelpaisi viettää aikaa :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -