#TBT

Useammassa blogissa olen viime aikoina nähnyt tälläisia Throwback-kuvia vanhoista asukuvista ja mielestäni niitä on kiva katsella ja muistella joten miksipä en julkaisisi tällaista myös täällä omassa blogissani!

Valitsin satunnaisesti neljä eri heinäkuuasua neljältä vuodelta ja hämmästyin itse siitä miten iso muutos on tapahtunut. Ei niin tyylilleni, se on melko samanlaisena pysyny vuodesta toiseen (toki siinäkin on muutoksia tapahtunut, onneksi!), vaan enemmän kuvien laadulle! Nykyään Canon 6D:llä kuvaavana en voi olla muuta kuin olla järkyttynyt siitä miten aikaisemmin mulle on kelvannut tällaiset kuvat.

Jotku vaatekokeilut olisivat tietysti myös voineet jäädä kokeilematta mutta se on ihan okei. Varmaan viiden vuoden päästä mietin, että miten olen voinut käyttää tällaisia vaatteita kuin tänäpäivänä käytän.

Heinäkuu 2014

Tämän asun pukisin milloin vain uudestaan päälleni. Tuo raitamekko on yksi naisellisimmista vaatteista mitä mulla on ikinä ollut ja se löytyy edelleen vaatekaapista. Taidan kaivaa sen taas käyttöön pitkästä aikaa! Kengät ovat ainoa asia tästä asusta mitä mulla ei enää ole.

Heinäkuu 2013

Tässäkään asussa ei sinänsä mun mielestä ole mitään vikaa mutta en enää ole tarpeeksi itsevarma käyttääkseni noin lyhyttä helmaa. Farkkutakkikin lähti kierrätykseen jo pari vuotta sitten ja siitä asti olen etsinyt parempaa. Sellaista ei ole vielä tullut vastaan mutta the search continues!

Heinäkuu 2012

Tämä asu on turhan klassinen omaan tyyliini. Kengät tästä kuvasta pitäisi myydä, koska ovat minulle kolmenkin pohjallisen kanssa liian isot. Hyväksyin tämän asian pari vuotta sitten ja siitä asti kengät ovat odotelleet, että raaskin ne myydä. Kuvan housuja tai bleiseri minulla ei myöskään enää ole. Bleiseri koki hirvittävän kohtalon juuri tuona kesänä kun vietettiin ystäväni syntymäpäiviä ja baari jossa olimme syttyi palamaan. Kukaan ei saanut käydä hakemassa tavaroitaan narikasta vaan suoraa tietä kotiin vain ilman takkia. Seuraavana päivänä ei enää mistään bleiseriäni löytynyt.

Heinäkuu 2011

Noin kirkas violetti ei ole mun juttu. Näen sen nyt viimeistään tämän kuvan kautta. Myöskin noin mustat hiukset näyttävät todella kovilta vaaleaa ihoani vastaan joten pysytellään tästä edes ihan tässä omassa värissä. :)

Ajattelin tehdä tästä aiheesta jatkossakin postauksia. Ehkä kerran kuukaudesssa, miltä se kuulostaisi?

8 kommenttia:

 1. Hei tällainen postaus oli tosi kiva, lisää jatkossakin! :) Tykkäsin kaikista, mutta lempparein asu oli farkkutakin kanssa!

  VastaaPoista
 2. Kiva oli katsoa noita vanhoja kuvia :) Mun mielestä noissa ei ole mitään kauheita asuja, mutta tokihan se tyyli muuttuu usein iän myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Tottahan tuo tosiaan on ja itse on aina niin kriittinen itselleen. :D

   Poista
  2. Kiva kuulla! :) Tottahan tuo tosiaan on ja itse on aina niin kriittinen itselleen. :D

   Poista
 3. Mun mielestä näytät Lumikilta viimeisessä kuvassa - siis tosi kaunis! Ja violettikin sopii täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) Ehkä annan violetillekin vielä joskus mahdollisuuden.

   Poista
  2. Voi kiitos kovasti! :) Ehkä annan violetillekin vielä joskus mahdollisuuden.

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -