This week

Tämä viikko on mennyt niin nopeasti ohi, että en edes muista kunnolla mitä olen tehnyt. Alkuviikko meni ainakin vähän vielä flunssasta toipuen ja ääntä takaisin keräillessä. Töissä olin koko viikon ja tänään on onneksi ansaittu vapaapäivä. Viikonloppuna juhlittiin ystäväni synttäreitä ja on mua ehtinyt pieni sisustuskärpänenkin puremaan!

Meillä saattaa syksyllä olla muutto edessä joten olen miettinyt paljon, että miltä uusi koti voisi sitten näyttää. Jos asiat menevät niin kuin toivotaan niin uusi asunto on pienen yksiön verran isompi kuin nykyinen. Voin kertoa, että olisi niin ihanaa saada lisää tilaa! Tämä 49 neliöinen asunto alkaa käymään ahtaaksi kahdelle ja jotenkin tätä tavaraa vaan on kertynyt ihan älyttömästi. Muutto olisi myös hyvä tilaisuus vähän karsia tavaroita. Peukut pystyyn siis, että kaikki menisi suunnitellusti!

Kuvat: Pinterest

4 kommenttia:

 1. Meillä on 37,5 neliön kaksio, 49 neliötä olis ihan luksusta :) Mutta toisaalta tässä on kaikki tarvittava ja sijainti on ihan huippu. Mullakin on sisustuskärpänen puraissut, ja intouduin ostamaan uuden sohvan, jonka pitäisi huomenna tulla. Täytyy yrittää hillitä itsensä, ettei tuhlaa kaikkia rahoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä ahdistuisin yhtään tätä pienemmässä asunnossa! :D Tai no, sanotaanko, että kyllä tääkin varmasti riittää kooltaan ja pienempikin riittäisi jos säilytystilaa vain olisi enemmän! Sijainti on kyllä tärkeä, mekin muutetaan (jos muutetaan) ihan pieni matka vain, koska rakastetaan asua keskustassa!

   Voi uus sohva kuulostaa ihanalta. Meillekin on parin viikon päästä tulossa uusi sänky jota odotan kovasti. :)

   Poista
 2. Hih, mun korvaan 49 neliötä HELSINGIN keskustassa kuulostaa luksukselta! :D Mitä kavereilta kuullut tai muista blogeistakin lukenut niin monet pariskunnatkin asuvat yksiössä ja kaksi huonettakin olisi jo luksusta ;) Toista se on täällä Oulussa, pitää olla onnellinen kun asumiskustannukset niin paljon pienemmät, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy kyllä myöntää, että tää on ollut meille enemmän kuin täydellinen koti! :) Yksiöön mua ei ikinä saisi haha! Onneksi kova työnteko palkitaan ja on mahdollisuus asua kaksiossa tai tulevaisuudessa jopa ehkä kolmiossa haha!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -