FB-kirppikset

Sunnuntai on ollut pitkään yleinen kirppispäivä joten mikä olisikaan parempi aika vinkata omista suosikeistani. Tällä kertaa kyseessä on uusin innostukseni eli Facebook-kirpputorit! En ymmärrä miten en aikaisemmin ole näitä löytänyt sillä myyminen ei ikinä ole ollut helpompaa. En ole vielä ostanut mitään itse näistä sillä juuri nyt ennen muuttoa yritän nimenomaan minimoida tavaroitani mutta juuri siksi myyminen on ollut nyt tosi mieluinen juttu. Kun sanon helppoa myydä, tarkoitan sitä. Myynti-ilmoituksien julkaisemisen jälkeen ei ole mennyt montaa minuuttia, että kaikki tuotteet ovat myytyjä.

Tässä tulee oma top5-kirpparit joiden sivuja tulee selailtua useamman kerran päivässä:


Design Corner. Tällä kirpparilla on myynnissä ihania luksusmerkkien tuotteita. Tykkään tästä ryhmästä tosi paljon sillä täällä on oikeesti helmiä myynnissä joka päivä. Kaikissa näissä ryhmissä on lista merkeistä joita saa myydä ja lähes kaikki nämä merkit ovat sellaisia jotka minua kiinnostaa. Tämä kirppis onkin se jota selaan varmasti eniten.


Louis Vuitton / Chanel / Hermes / Mulberry kirppis. Nimestä selviääkin aika helposti mitä tällä kirpparilla myydään. Näiden merkkien lisäksi saa myös myydä muita luksusmerkkejä jotka löytyvät listalta mutta varsinkin noita ryhmän nimessä mainittuja merkkejä tarkkailen itse täältä.


Ullanlinna kierrättää. Tältä kirpparilta voi löytää ihan mitä vain. Vaatteita, huonekaluja, kirjoja, astioita. Siis ihan mitä vain. Kierrättämistä tässä kaupunginosassa asuville ihmisille. Itsekin varmasti muuton yhteydessä yritän tätä kautta kierrättää muutamia huonekaluja ja muuton jälkeen liityn ehdottomasti Punavuori kierrättää -ryhmään.


Laatumerkkien flea market. Tämä on hieman laajempi kirppis kuin nuo luksuskirppikset. Enemmän merkkejä joita saa myydä ja ostaa. Tämä on myös todella iso ryhmä joten ostajia ja myyjiä riittää!


COS & Filippa K kirpputori. Nuo edellä mainitut kirppikset (paitsi Ullanlinna kierrättää!) on enemmän asusteiden myyntipaikka kun taas täältä löytää paremmin vaatteita. Skandinaavista yksinkertaista tyyliä merkeiltä kuten mm. COS, Acne, Filippa K, Other Stories ja J.Lindeberg.


Kirpparit löytyy helposti Facebookista laittamalla nuo ryhmien nimet hakukenttään. Ryhmiin pitää liittyä jäseneksi ja sitten odottaa ylläpidon hyväksymistä. Useaan kirppikseen pitää myös olla suosittelija , eli siis joku kaveri joka on jo ryhmän jäsen. Ylläpitäjälle voi myös lähettää hyväksymispyynnön inboxiin mutta tässä voi mennä aikaa.

Onko nämä kirpparit teille tuttuja? Onko teillä jotain vinkkejä kivoista fb-kirppiksistä näiden lisäksi?

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -