Abu Dhabi!

Kerroinkin joku aika sitten, että varattiin matka talvilomalle ja paljastin, että lähden ensimmäistä kertaa itään päin. Mietittiin matkakohdetta jonkun aikaa sillä haluttiin ehdottomasti lähteä jonnekin lämpimään. Tämän vuoden Kalifornian reissulla kun ei tullut aurinkoa otettua kuin parina päivänä haluttiin olla varmoja, että voitaisiin nauttia auringosta altaan reunalla tulevalla reissulla. Matkakohteeksi valikoitui Abu Dhabi! Abudhabidabaduuu! Saatiin ihan naurettavan halvat lennot ja myös halpa hulppean oloinen hotelli joten me suunnataan helmikuun alussa 9 päiväksi Arabiemiraatteihin.

Jos teillä on mitään vinkkejä tästä matkakohteesta niin niitä saa laittaa tulemaan! Myöskin Dubaissa tulee käytyä ainakin yhtenä päivänä joten vinkit siihenkin kaupunkiin ovat tervetulleita.


Onko muilla reissuja tiedossa?

4 kommenttia:

 1. Ainakaan Dubaissa ei vielä maaliskuussakaan ole varmaa lämpöä, vaan tammi-maalis vois olla vilpoisaa ja pahoja hiekkamyrskyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, toivottavasti meillä ei ole niin huono tuuri vaan aurinko lämmittäisi koko loman. Luin monesta paikasta, että illat voi olla kylmiä mutta päivisin pitäisi olla 25-30. Hope for the best!

   Poista
  2. Meillä ainakin vuosi sitten tammikuussa Dubaissa oli 25-30 astetta joka päivä lämmintä ja aurinko paistoi :) Iltaisin toki viileämpää,mutta ne vietettiinkin ostoskeskuksissa niin ei paljoa haitannut ;) Joten eiköhän teilläkin aurinko lämmitä :)

   Poista
  3. Toivotaan todellakin! Joonas on aiemmin ollu Dubaissa juurikin helmikuussa ja ainakin sillon sää oli ollu huippu joten toivotaan parasta. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -