Jokereiden kauden avausottelu

Pari viikkoa sitten suunnattiin Joonaksen kanssa kohti Hartwall arenaa NordicBetin kutsumana. PR-toimisto Republicin ihanien työntekijöiden, kolmen muun bloggaajan ja avecien kanssa päästiin tutustumaan Hartwall Arenan taustatiloihin ja olo oli aika etuoikeutettu kun päästiin katsomaan vierestä mm. videotuomarin työtä ja kaikkea muuta jännää.

 Kierroksen jälkeen mentiin aitioon ja mua naurattaa vieläkin, että kyseessä oli Joonaksen ensimmäinen lätkämatsi ikinä ja meille näytetään ensin lätkäpeli kulissejen takaa ja sen jälkeen päästään aitioon seuraamaan matsia. :D

Mulle tuo jääkiekko on vähän tutumpi laji sillä teinivuosina taisi olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että poikaystävät olivat jääkiekkoilijoita. Muistan kun joskus kirjoitettiin parhaan ystäväni kanssa lista unelmamiehistämme, että jääkiekko oli aikalailla siellä listan kärkipäässä. Heidän kautta tuli laji sitten tutuksi sillä kun siellä hallilla ei oltu sitä katsottiin sittten telkkarista.


Tämä oli kuitenkin mun ensimmäinen Jokeritmatsi ja täytyy myöntää, että kun on Stadin joukkoeista kyse niin olen kyllä enemmänkin HIFKin kannattaja. Nyt kuitenkin kun Jokerit pelaa venäjän liigassa on meininki enemmänkin maaottelutasolla.

Jäin kaipaamaan kuitenkin sitä kun maamme laulua laulaessa koko yleisö huutaa pohjoisen kohdalla. Oululaiset tietää mistä on kyse. :D Vaikka Helsinkiläinen olenkin niin Oulussa asutut viisitoista vuotta on jättänyt yhden joukkoeen sydämeen, Oulun Kärpät. Kun kasvaa tosiaan sen jääkiekon ympäröimänä on vaikea enää vaihtaa sitä suosikkijoukkoetta. Niin monet juhlat on vietetty Oulun torilla Kärppien ansiosta ja ne olikin teinivuosina usein vuoden kohokohta! Tiedän, että tätä blogia lukee tosi moni Oululainen joten kertokaa omia fiiliksiä tästä asiasta!

No offence Jokerit, mutta kannatus tässä matsissa oli tosi laimeeta Kärppäpeliin verrattuna. Mä kaipasin sitä.


Aition ruoka- ja juomapuoli oli enemmän kun kunnossa ja seurakin oli ihan loistavaa. Mä kuitenkin valitsisin ehkä siellä katsomossa kannustamisen aition yli. Siellä on vaan se fiilis!

Kiitos NordicBetille kun kutsuitte meidät. Lätkäpeli Joonaksen kanssa on ollut Bucket listillä, vaikka kuinka kauan ja nyt se on vihdoin koettu! :)


1 kommentti:

  1. Itse olin viime keväänä katsomassa kahta Kärppien finaalipeliä, joista toinen oli ihan game seven! Fiilis oli ihan älytön! En todellakaan ole mikään jääkiekkofani, mutta tollainen tunnelma sytyttää kyllä kenet vain! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -