Keskiviikon tunnelmia

Tuntui niin hyvältä käydä kellarista hakemassa kaikki paksut huivit taas kevään ja kesän jälkeen esille. Etenkin Acnen Canada huiveja oli ehtinyt jo tulla ikävä. Meillä on noita kyseisiä huiveja miehen kanssa yhteiskäytössä kolme kappaletta ja täytyy sanoa, että ollaan molemmat oltu äärettömän tyytyväisiä niihin.

Pari viikkoa sitten kun näitä huiveja oli taas tullut kauppojen hyllyille syksyksi huomattiin jotain tosi ikävää. Se laatu. Se mitä oltiin omissa huiveissamme ihasteltu oli näissä uusissa hävinnyt. Paksusta ja muhkeasta huivista oli suoraan sanottuna tullut ihan liru. Piti ihan käydä oman huivin kanssa vertailemassa tilannetta ja kyllä. Uudeet huivit ovat puolet ohuempia kun vanhat ja hinta on silti ihan sama. Crazy.

Paidat Hurley ja Marimekko // Treenihousut Nike // Kengät Steve Madden // Laukku Chanel // Huivi Acne

Kylläpäs aika menee nopeaa taas sillä ensi viikolla me asutaan jo meidän uudessa ihanassa kodissa. Valkoiset vanhat lautalattiat, täältä me tullaan! :) Viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa osiin mm. jättimäinen vaatekaappimme ja muutenkin valmistella muuttoa. Ihan vähän stressaa, että miten tuo itse muutto sitten menee. Aina kun tulee jotain yllättävää kun on kyse muutoista eikä niitä voi täysin koskaan suunnitella. Toivotaan kuitenkin, että tällä kertaa kaikki menisi hyvin, fingers crossed.

Ihanaa keskiviikkoa teille täältä muuttolaatikoiden keskeltä! :)

1 kommentti:

  1. Kyllä siihen hintaan pitäisi saada kunnolla muhkea huivi! Tsemppiä muuttoon, toivottavasti menee hyvin.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -