Takkitragedia

Muuton yhteydessä kellarikomeroa tyhjentäessä huomasin harmikseni, että muutama kirpparille menossa ollut vaatepussi sekä pussi jossa oli talvitakkeja haisi todella ummehtuneelta. Kauhistuin kun nostin talvitakkejani pussista ja huomasin niiden olevan kosteita ja homeessa. Soitin taloyhtiölle vesivahinkoepäilyn kanssa ja sieltä sitten kerrottiin, että alkusyksystä oli rankkasateiden aikaan tullut vesi lattian läpi ja tämä oli aiheuttanut tavaroiden pilaantumisen. Olin silloin niin järkyttynyt tästä, että heitin tavarat suoraan roskiin enkä sen kummemmin ajatellut, että olisin voinut vakuutusyhtiöltä saada jonkun pienen korvauksen. Onneksi pussejen pohjalla oli kirppareilta hankittuja takkeja ja muita edullisia takkeja ja vasta päälimmäisenä esimerkiksi Joonaksen kalliimpia takkeja. Onni onnettomuudessa siis ettei mitään kallista mennyt pilalle mutta harmitti paljon, koska takeilla oli minulle paljon käyttöarvoa.

Viisi takkia tälle tragedialle menettäneenä minun oli siis aika etsiä uusi talvitakki.


Viime viikolla Hullut Päivät -kuvastoa selaillessa eteeni tupsahti ihan täydellinen takki. Keskiviikkona suuntasin sitten Stockmannille seitsemältä aamulla. Mua nauratti se, että ihan oikeasti seisoin ulko-ovilla ennen kun tavaratalo aukesi ja jonottelin siellä muiden hullujen kanssa. Ovien avautuessa suurin osa ihmisistä lähti juoksemaan eri kerroksiin, itse tyydyin ihan kävelemään. Onneksi kuitenkin olin tarpeeksi nopea sillä nappasin Marimekon villakangastakista viimeisen harmaan koossa XS. Pienintä kokoa ei ollut ilmeisesti kovinkaan montaa tilattu ja tästä syystä ne menivät nopeasti. Takin malli on oversized joten jo seuraava koko oli aivan valtava teltta päälläni. Tämäkin on siis todella iso ja löysä päällä, mutta laskeutuu ihanasti. 


Takki pääsikin heti käyttöön kun tänne Helsinkiin iski yhtäkkiä syksyn ohi joku talvi?! En ollut vielä valmis hautaamaan syvälle kaappeihin nahkatakkejani ja siirtymään talvitakkien käyttöön. Toisaalta uusi takkini lievitti tätä siirtymää hieman ja tämä on ihana päällä. Takin ulkovuori on 51% puhdasta uutta villaa, 35% Mohairia ja 14% Polyamidia.

 Takki Marimekko // Laukku Chanel // Huivi Chanel // Farkut Bik Bok // Kengät Vans

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis päälläsi. Itse olen vähän liian lyhyt noin pitkään takkiin. :)
  Terv. Jutta

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvännäköinen takki! Sopii hyvin sulle! :) miten tämä on mennyt itseltäni kuvastoa selatessa ohi :D
  Satutko tietämään mallin nimeä? Paljonko tämä maksoi hullareilta? Jos saisin jostain metsästettyä samanlaisen tai edes samantyylisen :)
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuvastossa tämä takki oli beigenäihan ensimmäisillä sivuilla. :) Katsoin takin lapusta, että siinä luki Lumo, mutta itse kävin ennen hullareita kysymässä Marimekon myymälästä tätä ja heillä sitä ei ainakaan ollut. :( Hinta oli 279€!

   Poista
 3. Mä oon kans etsinyt tuollaista pitkää hupullista mustana jo pitkään ja tilasin H&M:ltä, kun liikkeestä ei sitä mallia löytynyt. Mun mielestä on ihanaa kääriytyä villakangastakkiin talvipakkasilla. Toivottavasti se on kiva, tuo sun takki on aivan ihanan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sunkin takki on kiva, pitkät takit talvella on ihan parhaita! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -