Visiitti Vuittonille

Tein viime viikolla varmasti jonkinnäköisen ennätyksen siitä, että miten hirveän näköisenä ihminen on kävellyt Pohjoisesplanadin Louis Vuitton -liikeeseen. Olin juuri käynyt selvittämässä sohvafiaskoamme ja tilaamassa uuden sohvan ja mietin, että tämän rankan taistelun jälkeen haluaisin hemmotella ja piristää itseäni. Olin suunnitellut ostavani tämän kuun lopussa meikkipussin Louis Vuittonilta joka tapauksessa joten päätin aikaistaa suunnitelmiani ja poiketa liikkeessä kotimatkalla. Päälläni oli mieheni collegehousut, jalassa Stan Smithin tennarit, hiukset ponnarilla eikä tietenkään meikin meikkiä kasvoilla.

Poche Toilette 26

Olen usein kuullut ihmisiltä siitä miten töykeetä palvelua voi saada näissä luksusliikkeissä ja itseasiassa hieman kokeilumielessäkin päätin poiketa tuohon liikkeeseen juuri tuona päivänä kokeillakseni vaikuttaako ulkonäköni palvelun tasoon. Ilokseni sain heti huomata, että ei vaikuttanut vaan minua tervehdittiin heti iloisesti ja tarjottiin apua. Minua palvellut myyjä jopa vaihtoi kieltä kun makaessani hän huomasi, että olen ruotsinkielinen. Myyjä oli siis ääntämyksen perusteella täysin suomenkielinen ja vaikka mulle henkilökohtaisesti ei ole tärkeää, että saisin omalla äidinkielelläni palvelua oli se hurjan kaunis ele ja ilahduin siitä kovasti. Muutenkin hän oli todella ammattitaitoinen, vaikka selkeästi oli nuori ja ehkä uusikin (en ole ennen hänen kanssaan asioinut) myyjä kyseessä.

Maksun jälkeen myyjä paketoi ostokseni kauniisti takahuoneessa samalla kun itse istuin nojatuolissa ja join Coca-Colaa. Lopuksi myyjä saattoi minut ovelle, ojensi pussini ja toivotti hyvää päivänjatkoa hymyillen. Juuri tätä mä tarvitsin sinä päivänä. Hyvää palvelua. Louis Vuittonin myyjä pelasti ehdottomasti mun viikon!

3 kommenttia:

 1. Hei! Kysyisin paljon oli meikkilaukulla hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Hinta oli sama kuin LVn saksan sivuilla. :)

   Poista
 2. Miespuolinen ystäväni työskentelee paikassa, jossa poikkeuksetta likaa naamansa mustaksi ja työpäivän jälkeen ei jaksa käyttää kun collareita kävi kerran Vuittonilla suoraa töistä (voit siis vain kuvitella miltä hän näytti..), kun muutoin ei olisi kerinnyt ja sanoi saaneensa olemuksestaan huolimatta erinomaista palvelua laukun valinnassa ja ostossa. Joskin ovimies ei meinannut heti ymmärtää hänen olevan menossa sisään, ja ei meinannut ymmärtää avata ovea. Pahoitteli kuitenkin heti kun ymmärsi tilanteen :D Joten pointsit kyllä Vuittonin hyvälle ja asialliselle palvelulle!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -