I'M DONE!

Tekisi mieli todeta niin kuin Chandler Frendeissä "stick a fork in me, I'm done". Ette voi edes kuvitella miten ihanalta tuntuu istua koneen ääressä ilman, että Word-file on auki ja opinnäytetyö kummittelee jatkuvasti olemassa olollaan. Nyt se on nimittäin valmis ja kypsyyskoe on tehty. Valitettavasti ihan jouluksi en ehdi valmistua kun pari rästiin jäänyttä tenttiä pitää vielä hoitaa pois alta ja ne jäävät valitettavasti vuoden alkuun mutta nyt se isoin kivi on pois harteilta. Tuntuu hassulta, että kohta yksi etappi elämässäni on takanapäin: opiskelu. Sitähän ei tiedä, vaikka joskus olisin taas opiskelija mutta tällä hetkellä pääsykoeurakat mukaan laskien viisi vuotta opiskelleena en usko palaavani anytime soon. Sen verran raskasta on ollut opiskella työn ohella, että en ihan heti ole valmis aloittamaan sitä uudestaan. Jatko-opiskeluista kysytään aina välillä ja vastaus niihin on siis, että ei ei ei.


Opiskeluista on toivottu usein postausta ja minulla on itseasiassa sellainen luonnoksissa mutta uskon, että julkaisen sen vasta sitten kun minulla on tutkintopaperit edessäni.

Nyt tuntuu hyvältä vain istua viltin alla koneen ääressä, juoda glögiä, kuunnella Michael Bublén joululevyä ja odottaa joulua stressittömänä! :) 

6 kommenttia:

 1. Onnittelut, voin kuvitella että on huojentunut olo.

  VastaaPoista
 2. Heippa! En ole ikinä ennen kommentoinut tänne, vaikka sun blogia oon toooosi pitkään lukenut. Halusin vain sanoa, että sun blogissa on upeat kuvat ja kivoja tekstejä! Ja onnea sulle ja hyvää joulua teille molemmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, kiitos kovasti! :) Ihana, että päätit jättää kommentin! Sinne kans ihanaa joulua! <3

   Poista
 3. Minkä alan maisteriksi valmistuit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En suinkaan maisteriksi vaan markkinoinnin tradenomiksi! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -