Joululahjat part 1


Rakastan joulun jälkeen lukea blogeista mitä muut ovat saaneet lahjaksi läheisiltään ja katson aina Youtubesta joululahjaesittelyvideoita. Siksi haluan itsekin esitellä lahjoja millä läheiseni minua ilahdutti. Näiden postauksien kautta ei siis ole tarkoitus leuhkia vaan ihan vain esitellä kauniita esineitä ja iloita niistä. Mulle on noussut perinteeksi katsoa Youtubesta Lexi A-N:n luksusjoululahjavideoita enkä malta odottaa, että hän esittelee mitä on tänä vuonna saanut. Hänen ostosesittelyvideonsa ovat muutenkin aina ihan mielettömiä! 

Tänä vuonna kuusen alta paljastui ihan uskomattomia lahjoja. Olen ihan äärettömän onnekas, että perheeni tuntee minut niin hyvin. Sain vanhemmiltani Chhatwal&Jonssonin ihanan tyynynpäällisen ja se pääsi heti koristamaan olohuonettamme. Tom Ford kirjasta olen haaveillut jo pari vuotta ja nyt vihdoin tämä tiiliskivi on minun. 

Joonakselta sain ihanan Filippa K collegepaidan joka on päälläni tälläkin hetkellä. Ihan täydellinen lahja! Hän ilahdutti minua myös Katri Niskasen t-paidalla, Le Soft Perfumen voidemaisen parfyymin sekä mustalla Villa Wool -merkkisellä pipolla. Pipokin tuli todella tarpeeseen, sillä tähän asti olen lainaillut Joonaksen pipoja. 

Isoveljeltäni ja hänen tyttöystävältään saatiin mm. kaksi etanapannua. Tällaisetkin on ollut tarkoituksena ostaa ja nämä valurautaiset ovat niin paljon siistimmät kun keraamiset joita olen itse nähnyt. 

Esittelen vielä myöhemmin kolme lahjaa jotka olivat ihan ylivetoja läheisiltäni ja ansaitsevat ihan omat postauksensa. Instagramiani (@lottawin) seuraavat ovatkin jo nähneet nämä ihanuudet. ;)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -