Joululahjat part 2Mulle meinasi tulla itku kun huomasin miten paljon vanhempani olivat panostaneet joululahjoihimme. En voinut uskoa silmiäni kun näin Saks Fifth Avenue -kassin kuusen alla. Vanhempani olivat syksyllä New Yorkissa ja lähettelivät minulle kuvia missä he poseerasivat eri merkkien osastoilla mutta en mä voinut kuvitella, että he olisivat ostaneet sieltä mitään mulle. Mä rakastan pääkalloja ja omistan kaksi Alexander McQueen pääkallosilkkihuivia jotka ovat jatkuvasti käytössä. Nyt sain pehmeän villahuivin talvikäyttöön ja se on ihan täydellinen!

Vanhempani olivat New Yorkissa kävelleet Mulberryn liikkeen ohi ja nähneet tämän ihanan kullanvärisen Mini Lilyn ja isäni mielestä se oli ihan minua. Hän oli ihan oikeassa, hän tuntee minut niin hyvin. Se on ihan täydellinen ja olen jo käyttänyt tätä joka päivä! Rakastan pieniä laukkuja ja tämä on ihan mahdottoman kaunis.

Äitini ilmoitti minulle ennen joulua, että joululahjojen kanssa on lähtenyt tänä vuonna ihan käsistä ja mä todellakin ymmärrän nyt mitä hän tarkoitti. Huhhuh!

Valentinon boksin sisältöineen sain poikaystävältäni mutta myöskin nämä ihanuudet ansaitsevat ihan oman postauksen joten palataan niihin ylihuomenna! ;)

6 kommenttia:

 1. Eikä miten ihana laukku!! Itse olen haaveillut tästä jo pidemmän aikaa, mutta en ole osannut päättää, onko tämä liian pieni omaan käyttöön :) Upea lahja! Hyvää uutta vuotta sinulle :)

  http://sannalandia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo!! :) Itsekin ajattelin, että ei varmaan arkena tule tätä käytettyä kun on niin pieni mutta hups vaan sinnehän sujahtaa helposti avaimet, isonäyttöinen puhelin, korttikotelo, huulipuna ja huulirasva ja vielä matkakorttikin. Eli kaikki mitä tarvitsen. :D

   Poista
  2. Ja ihanaa uutta vuotta sinullekin! :)

   Poista
 2. Iiiiiiiihana Mully! :) Mun paketista löytyi Alexa, Lilyä saan odotella seuraavaan Lontooreissuun saakka, mulle nimittäin vihjailtiin hieman vuosipäivälahjaa, jonka saisin valita outletista ;) Nuo kultaiset minit ovat kyllä upeita <3 Onnea ihanista lahjoista ja toivottavasti kohta pääsee pälyilemään asukuvia näiden kanssa ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -