H O L I D A Y


Tänään voidaan vihdoin sanoa loskalle ja kylmälle viikoksi heippa. Lennetään Arabiemiraatteihin ja mua hieman jännittää sillä en ole koskaan ollut tuolla päin maailmaa. Ensimmäinen kertani Aasiassa. Odotan lomalta rentoutumista, aurinkoa, pientä shoppailua ja eniten ehkä illallista Emirates Palace -hotellissa.

Se, että kirjoittelen tällä hetkellä tätä postausta tältä Macbookiltani on muuten suoranainen ihme. Minulla oli nimittäin viikonloppuna kylässä pari ystävää ja yhtäkkiä itse ollessani keittiössä kuulin huutoa olohuoneesta ja ystäväni oli kompastunut maton reunaan ja siinä samalla sitten lasillinen viiniä lensi suoraan läppärin päälle. Toinen ystäväni oli sitten heti ninjana nostamassa konetta ilmaan mutta kone ei tästä huolimatta yli vuorokauteen lähtenyt toimimaan. Olin jo hyväksynyt täysin sen, että tämä läppäri ei tule enää kuntoon kun seuraavana iltana päätin kokeilla vielä kerran ja jokin ihme oli tapahtunut ja läppäri toimi taas ihan täydellisesti. It's healed! Valtava helpotus ja nyt pääsen myös kirjoittamaan teille vähän mukavammista maisemista postauksia tällä viikolla joten palataan ensi kerralla Abu Dhabin lämmöstä! :)

5 kommenttia:

 1. Muistelin että vuokrasit autosi kilroyn kautta jenkeissä ollessasi. Nyt itsellä sama homma edessä eikä ikää viellä sitä 25v joten noi nuoren ajajan lisät ei innostaisi. Pitikö teidän spostin kautta auto sieltä varata koska nyt katsoessa autojen kohdalla oli vai kysy lisää autovuokrasta-kohta.... Muistatko yhtään missä suommissa teillä autonvuokraus pyöri? Kiitos paljon jos viitsit vastata tähän kysymykseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otettiin yhteyttä tosiaan ihan sähköpostin kautta ja sen kautta saatiin tarjous! :) Muistaakseni 10 päivän vuokra oli noin 650€. Kaikki meni todella näppärästi ja auton kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Me haluttiin nimenomaan maasturi joten sen vuokra on vähän kalliimpi. Suosittelen kuitenkin sitä sillä sen korkeuksista näkee maisemat paremmin. ;)

   Poista
 2. Ihanaa reissua ja paljon kuvia sitten sieltä! :D

  VastaaPoista
 3. Voin vain kuvitella kiljahduksen, kun näkee viinin ja tietokoneen yhteentörmayksen. Mun iphone sukelsi viime viikolla sukkana koiramme vesiastiaan, pidin puhelinta hetken riisipussissa ja lähti toimimaan samantien :) Muutamat kirosanat tuli kyllä huudettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin mykistyä hetkeksi jonka jälkeen totesin, että vahinkoja sattuu. :D Mä otan tällaiset asiat yleensä aika lungisti, kun on kuitenkin kyseessä vain materia. Huh, onneksi puhelimesi alkoi toimimaan niin kuin munkin mac! :D

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -