Penkkarit 2010


Ihan älytöntä ajatella, että siitä on jo kuusi vuotta kun vietin omia penkkareitani. Muistan tuon päivän edelleen kuin eilisen! Sitä päivää oltiin valmisteltu kuukausia. Iltoja oli paljon kun jäätiin koulun jälkeen askartelemaan ja suunnittelemaan penkkariohjelmaa luokan kanssa. Panostettiin ihan valtavasti ja edelleen ihailen tuota meidän rekkaa. Jo itse kuorma-auto (joka suhteilla muistaakseni maksoi meille kossupullon haha!) on upea mutta me tehtiin siitä merirosvolaiva. Muistaakseni päästiin Kalevan (Oulun paikallislehden) etusivullekin tällä rekalla!

Meidän penkkareissa oli siis merirosvoteema ja meillä oli papukaija, merirosvoja ja minä Helinä Keijuna. Mekkoni olin ostanut edellisenä syksynä Havaijilta ihan tavallisesta tavaratalosta. Se maksoi alennuksessa 10 dollaria ja kimalletta ei puuttunut. Täydellinen keijumekko. Siivet olin niin ikään ostanut Havaijilta ja niiden saaminen Suomeen ehjänä käsimatkatavaroissa oli todella haastavaa.

Pääsin selityksieni kanssa aika helposti Kauai-Honolulu, Honolulu-Los Angeles, Los Angeles-New York, New York-Helsinki lennot hyvin kivuttomasti ja työntekijät olivat hyvin ymmärtäväisiä siitä, että siipien kanssa pitää olla erittäin varovaisia eikä ne missään nimessä voi mennä ruumaan. Siivet olivat siis osittain lasia. Ongelmat alkoivat Helsingissä kun oli vielä yksi lento Ouluun jäljellä. Turvatarkastuksessa vaadittiin, että ne laitettaisiin ruumaan mutta siitäkin sitten selvittiin selittämällä minkä matkan olin jo siipien kanssa tehnyt.

 Penkkariajelun jälkeen kun ajettiin takaisin koulumme pihaan ojensin siivet ensimmäiselle pikkutytölle joka tuli niitä ihailemaan. Enhän minä enää aikuisena ihmisenä mitään niillä olisi tehnyt ja pikkutytön onnellisuus oli liikuttavaa.

Koko penkkaripäivä oli ihan huippu mutta muistan, että olin todella väsynyt. Oltiin edellisenä iltana jääty koulullemme yötä ja nukuttu todella vähän. Muistan kun penkkari-iltana mentiin täpötäyteen baariin miten mua alkoi väsyttää ja ahdistaa jo kun oltiin oltu ihan vähän aikaa siellä. Mä vihaan ihmispaljoutta. Soitin silloiselle poikaystävälleni, että eikö hän voisi tulla hakemaan minut kotiin. Odottelin narikan vieressä jonku aikaa ja silloin tuli paljon bloginlukijoita juttelemaan. Iloisia tyttöjä ja mä olin niin väsynyt ja halusin vaan kotiin. :D Oh memories!

Ihanaa penkkaripäivää teille jotka sitä tänään vietätte, nauttikaa! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -