Acne Studios Velocite

Welcome, Acne Studios Velocite jacket! Tästä takista on haaveiltu vuosia ja olen valehtelematta käynyt silittelemässä tätä takkia Stockmannin Acnen osastolla melkein kerran viikossa jo pidemmän ajan. Hauskaa tässä on se, että aina kun olen tätä käynyt katsomassa ja sovittelemassa minua on palvellut sama myyjä.

Reilu kuukausi sitten kun vihdoin kävelin säästöpossuni ja takin kanssa kassalle myyjän ilme kirkastui ja hän sanoi "onko tänään vihdoin juhlapäivä". Vastasin, että voi kyllä tänään on se päivä! Hauska yhteensattuma oli myös se, että myyjä kertoi sen olevan hänen viimeinen työpäivänsä kyseisessä firmassa joten tulin juuri oikeaan aikaan ostamaan takin!


Sain takin osittain vanhemmiltani valmistujaislahjaksi ja osittain maksoin tämän säästöilläni. Tämän ostoksen jälkeen aloitinkin shoppailulakon enkä olekaan tämän jälkeen tehnyt yhtäkään ostosta. Mulle tuli fiilis, että koska sain ostettua unelmieni takin ja jotain mitä olen niin kauan halunnut en tarvitse mitään muuta. En pitkään aikaan. Myin heti kolme takkia poiskin, koska kun minulla on tämä talvitakki en hirveästi muita tarvitse. Takki on ihan täydellinen ja niin ihanan lämmin. Enemmän minun tyyliseksi takki ei tästä mene! Nahkatakkinen tyttö for life.

6 kommenttia:

 1. Älä sitä Marimekon villakangastakkia myy, se on ihana. Tai myy se mulle jos myyt! :D Mut on kyllä kans ihana tuo nahkatakki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, Marimekon takki on minulla vielä ja tulee pysymäänkin! :) Jokaisella naisella pitää olla myös yksi täydellinen pitkä villakangastakki. ;)

   Poista
 2. Muistan ku näin tän Uinon snäpissä sillon ja voi apua, että takki voi olla täydellinen!!! Vaikkakin myös hintava, mutta oikeesti, en oo ikinä nähnyt ihanempaa takkia! :-D Paljonko tolla oli hintaa?

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep silloin jo olin tehnyt ostopäätöksen, piti vaan säästää vielä. :D Acnen sivuilla näkyy hinnat, en viitsi täällä huudella mutta sanotaanko, että itse sain alennusta joka helpotti vähän. ;)

   Poista
 3. Moi! Tarkoitus tänä syksynä vihdoinkin tilata itselleni ihanista ihanin Velocite ja siksi kysyisinkin, että minkä kokoinen takki sulla on? Oletko miten pitkä? Mulla ei ole mahista päästä takkia sovittamaan, koska en asu pk-seudulla, joten koko hieman arveluttaa. Kiitos, jos voit olla avuksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kokoa 36 ja takki onkin muuten tosi oversized mutta jos haluan laittaa kiinni takin, niin se on vähän tiukemmin pepun kohdalla (eli siis siihen asti mihin mulla ulottuu). Mä oon 172cm. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -