Living Room snapshots

Ensi viikolla on pitkästä aikaa tulossa sisustuspostausta blogiin yhden kivan yhteistyön merkeissä. Täällä on edelleen ihan samannäköistä kuin muutama kuukausi takaperin. Kaipaisin kevään kunniaksi tänne vähän jotain väriä. Vaaleanpunainen sohvatyyny kutkuttelee mielessä aika kovasti jo. Olen jopa saanut miehen ymmärtämään, että vaaleanpunainen on ihan okei yksityiskohtana sisustuksessa. Aiemminhan meillä on näytetty suoraan punaista valoa kaikelle mikä on vähänkään liian tyttömäistä.


Olen kuitenkin pikkuhiljaa hivuttanut pientä vaaleanpunaista sinne tänne. Ensin kirja kirjahyllyyn, sitten ruusut sohvapöydälle. Seuraavaksi siis se koristetyyny. Poikaystäväni osti tänään tuollaisen kultaisen ötökän kirjahyllyyn. Juuri sen vaaleanpunaisen kirjan viereen. Voiko tästä päätellä jotain? ;)

1 kommentti:

  1. tosi kivalta näyttää :) Meillä alkaa myös tämä salaa kaiken tyttömäisen sisustukseen hivuttaminen kun pistettiin kimpsut ja kampsut poikaystävän kanssa yhteen :D Tänne vaan saattaa ilmestyä poikaystävän työpäivän aikana pari paljetti tyynyä ja vaaleanpunaisia kynttilöitä, jne :D

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -