Birgitta

Helsinki antaa parastaan aina kesäisin. Niin tekee varmaan lähes jokainen kaupunki tässä maassa. Suosikki alueita Helsingissä kesäisin on ehdottomasti Ullanlinna, Kaivopuisto ja Hernesaari. Mua ei haittaa yhtään asua kerrostalossa ilman pihaa kun lähellä on tällaisia mielettömiä paikka joissa voi olla ulkona. Joskus kun mietin miten siistiä ois asua jossain missä olisi oma piha niin totean, että Kaivari on mun piha. Mikäs sen parempaa.

Viime vuosina Kaivariakselille on avattu paljon viihtyisiä kahviloita ja baareja. Ensin Mattolaituri sitten Birgitta, Hernesaarenranta ja nyt viimeisimpänä Löyly. Ei saa myöskään unohtaa perinteistä Ursulaa jossa kahvittelut toimii aina, mutta jos nyt näistä uudemmista puhutaan niin täytyy sanoa, että Hernesaarenranta on se oma suosikkini.

Tällä viikolla käytiin lounaalla Birgitassa joka on myös todella kiva. Olen pari vuotta sitten syönyt todella hyvän burgerin tällä joten ajattelin, että salaattikin varmaan toimii. Ei toiminut, stick to the burger.


Birgitta toimii mielestäni parhaiten kahvittelupaikkana ja kyllä ne burgeritkin tosiaan on hyviä. Näköala ja tunnelma on ihan huippu joten suosittelen ehdottomasti poikkeamaan täällä.

Hernesaarenranta 2
00150 Helsinki

1 kommentti:

  1. Pitää laittaa mieleen, jos joskus sinne päin tulee käytyä.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa,

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -