Autumn wanties

Syksy on aina suosikkivuodenaikani pukeutumisen suhteen ja kyllä mä syksystä muutenkin tykkään. Johtuu varmaan osittain siitä, että oon syntynyt syyskuussa niin oon automaattisesti syystyttö. Syksyllä pukeutuminen on jotenkin niin monipuolista ja rakastan kerrospukeutumista.

Syksy on muutenkin ollut mulle aina enemmän uuden alku kun esimerkiksi uusivuosi. Syksyisin tulee otettua itseään niskasta kiinni ja on paljon helpompi inspiroitua. Syksyn tullen tekee aina mieli myös tehdä uusia hankintoja vaatekaappiin!

1. Musta bombertakki. Täydellinen syystakki joka sopii kaiken kanssa.

2. Glitterkengät. Miten ihanat glitterikengät on tuomaan säihkettä pimeneviin iltoihin?

3. Saint Laurent laukku. Mä olen pitkään kaivannut yksinkertaista isoa mustaa laukkua johon mahtuisi paljon tavaraa. Olen pienien laukkujen ystävä mutta löydän itseni usein tilanteista missä tällaiselle olisi käyttöä.

4. Harmaa neule. Muhkeat neuleet on aina se syksyn juttu eikä niitä koskaan voi olla liikaa.

5. Chloé Susanna kengät. Olen jo vuosia haaveillut näistä kengistä. Antaisivat niin kivasti särmää tavalliseenkin asuun!

6. Adidaksen treenitrikoot. Mä tykkään hengailla treenitrikoissa paljon ja nämä hankinkin pari viikkoa sitten. Ihanan yksinkertaiset ja hyvin istuvat.

7. Wonderbra olkaimettomat rintsikat. Alusvaatteet eivät nyt erityisesti liity syksyyn mitenkään mutta halusin vinkata teille maailman parhaista olkaimettomista rintsikoista. Mulla on ollut tällaiset jo vuosia ja nyt tilasin uudet kuluneiden tilalle. Mitkään muut olkaimettomat eivät vain yllä näiden tasolle.

8.  Stan Smith tennarit. Mukavimmat kengät jotka olisi kiva omistaa kaikissa siisteissä kuvioissa.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

1 kommentti:

  1. Oon kans jotenkin parhaimmillani syksyllä ja tykkään myös talvesta vaikka palelen hirveästi. Mutta villaa vaan päälle ja menoksi. En kyllä nykyään tingi yhtään lämpöisestä olosta, nuorempana tuli paleltua ihan tarpeeksi :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -