If you don't think shoes are important, just ask Cinderella

Milanossa mulla oli vain yksi asia ostoslistalla ja se oli hääkengät omiin häihini. Olin ajatellut balleriinakenkiä mukavuuden vuoksi ja olinkin iskenyt silmäni Chloén kultaisiin kenkiin mutta valitettavasti kyseessä oli kausiväri ja kengät olivat jo kaikkialta loppuunmyydyt. Niitä kenkiä etsittiin kissojen ja koirien kanssa kunnes vihdoin ymmärsin, että nyt pitää vaihtaa suunnitelmaa. Kultainen väri oli jäänyt mieleeni niin kovasti, että en edes pystynyt miettimään mitään muuta vaihtoehtoa.

Kultaisten kenkien metsästys ei ollut kovinkaan helppoa sillä kullan sävy on tosi tärkeä asia kenkiä valitessa. Sävy ei saa olla liian lämmin tai halvan näköinen. Tämän värin lisäksi olin saanut päähänpinttymän glitteristä. Hei, kuinka coolia olisi glitteriset näyttävät kengät häihin?!

Jimmy Choolla kenkiä kokeillessa jotka täyttivät kaikki paitsi yhden kriteerin, en voinut enää sanoa ei. Nämä eivät tosiaan ole matalapohjaiset niin kuin olin ajatellut kenkien olevan mutta sekin seikka unohtui nopeasti kun sovitin näitä. Nämä upeat glitterikengät ovat Jimmy Choon Bridal Collectionista.


Maltan tuskin odottaa, että saan vetää nämä kengät jalkaani hääpäivänämme.

3 kommenttia:

  1. Vau, noihan on ihan täydelliset! :D

    VastaaPoista
  2. Ihanat prinsessakengät!

    VastaaPoista
  3. Mä oon suunnitellut tällaisia myös hääkengiksi, mutta just balleriinoina :) Lähden helmikuussa Lontooseen ni jospa sieltä löytyis!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -