Toimistopukeutuminen

Iso muutos tänä syksynä omassa elämässäni on työpaikan vaihto. Olen ollut nyt yli kuusi vuotta samassa yrityksessä töissä eri tehtävissä. Kuuden vuoden aikana työpaikastani on tullut minulle erittäin tuttu ja jopa kotoisa paikka ja vaikka olenkin enemmän kuin innoissani uudesta työstäni niin täytyy sanoa, että jännittää! Valmistumisen myötä on aika ottaa seuraava askel omalla alallani. Uuden työn mukana tulee myös tietty pukeutumiskoodi joka tuntuu vähän vieraalta vielä.

Siistit toimistovaatteet ei ehkä ole täysin omaa tyyliäni mutta olen innoissani myös niistä. Kauniit silkkipuserot, bleiseri, siistit kotelomekot, laskeutuvat suorat housut ja kynähameet. Näissä vaatteissa tunnen oloni skarpilta ja uskottavalta eli juuri sitä mitä työelämässä haluan mutta niin kuin aikaisemmin sanoin, tuntuu vähän vieraalta vielä.


Muutaman vaatteen olenkin ehtinyt ostamaan:

- Bleiseri. Omani ostin Mangosta ja se on vähän pidempi malli joka on mielestäni kivempi kuin ihan perusbleiseri. Myös hihat ovat rypytetty vähän lyhyemmiksi ja se tuo vaatteeseen kivan lisän.

- Neulemekko. Tämäkin on Mangosta ja juuri sopivan pituinen. Mangosta löytyy muutenkin hyvin työvaatteita!

- Kauluspaita. Tässä Andiatan kauluspaidassa tykkään erityisesti kauluksesta joka nousee aika korkealle. Ihanan erilainen eikä vain tavallinen kauluspaita!

Huomasin, että katselen kaupoissa vain mustia ja valkoisia vaatteita mutta myös jollain tavalla väriä (ei nyt siis mitään hypervärikästä, ei sekään ole mun juttu!) olisi kiva tuoda työpukeutumiseen. Tätä pitää harjoitella!

2 kommenttia:

  1. Vitsi tuo neulemekko näyttää hyvältä! Näistä ihan kiva nähdä ihan asukuviakin :)

    VastaaPoista
  2. Eikä, vitsit onnea uudesta työpaikasta! Olisipa kiva tietää minne menet töihin! :)

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -