BUSY

Marras- ja joulukuu ovat varmasti kesän lisäksi ne kiireisimmät kuukaudet vuodesta. Tuntuu, että joka päivälle olisi jotain suunnitelmia. Yritän kovasti pitää kalenteriani melko tyhjänä ja odotella joulua rauhallisin mielin ja nauttia kotona illoista glögimukini kanssa. Tähän mennessä olen epäonnistunut tässä täysin. Olisin niin onnellinen kun saisin edes yhden viikonlopun kun voisin olla vain kotona tekemättä mitään. Olen todella huono ottamaan tuota aikaa vain itselleni.

Pikkujoulukausi on alkanut jo muutama viikko sitten ja tunnen sen. Maanantaisin tuntuu siltä, että voi olisipa vielä yksi vapaapäivä ennen työviikkoa. Otan tavoitteeksi, että edes yksi viikonloppu ennen joulua olisi pyhitetty ainoastaan lepäämiselle.

Takki Zara // Laukku Chanel // Farkut Topshop // Paita Mango // Kengät Acne Studios

Onko ruudun takana muita joita semisti ahdistaa joulukauden kiireet? 

4 kommenttia:

 1. Kuten aina, vuosi lähestyy loppuaan lähes valonnopeudella eivätkä kaksi tulevaa tenttiä tunnu ainakaan rauhoittavan tätä tahtia. Kyllä se niin on, että jouluaattona saa sitten levätä :D Pitäisi osata kuunnella itseään paremmin eikä juosta koko ajan pää kolmantena jalkana, mutta kun ympärillä vaan tapahtuu kaikkea mielenkiintoista :)
  Kiva asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän siinä on, että kaikki mitä ympärillä tapahtuu on mielekästä ja haluaa olla mukana kaikessa. Vuorokaudessa on liian vähän tunteja. :D kiitos!

   Poista
 2. Ei ahdista,sillä osaan sanoa nykyään ei. Minusta kuoriutuu oikea hyggeilijä aina syksyisin ja kieltäydyn kaikesta,mikä ei kiinnosta. Ja oikeastaan ei kiinnosta mikään muu kuin yhdet joulumyyjäiset ja yksi joulukonsertti. ystäville olen sanonut,että meille saa tulla ja glögiä ja pipareita on tarjolla joka ilta.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olisikin ihanaa kun joku juttu olisi semmonen joka ei kiinnosta, silloin minunkin olisi helppoa sanoa ei. :D Voi joulukonsertti kuulostaa ihanalta!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -