One week before Christmas

Tämä on ensimmäinen joulukuu moneen vuoteen kun en opiskele ja ainakin minulle opiskeluaikoina joulut olivat niitä pahimpia stressin aiheuttajia. Mietin tällä viikolla poikaystäväni kanssa, että miksi kotia ei koristeltu  viime vuonna joulukuntoon tai esimerkiksi joulukuusta ei tuotu alas vintiltä. Piti hetken aikaa miettiä, että asuttiinko edes tässä asunnossa viime jouluna mutta kyllä me vaan asuttiin. Viime vuoden joulukuussa palautin opinnäytetyöni ja esittelin sen koulussa vain pari päivää ennen jouluaattoa joten siinä lienee looginen syy miksi viime vuonna joulun järjestelyt ja fiilistelyt unohtuivat. Oli yksinkertaisesti liian kiire kaiken muun kanssa, että olisin edes ehtinyt rekistöröidä, että joulu on tulossa.

Tänä vuonna toki uuden työn oppiminen on ollut väsyttävää mutta energiaa on silti ollut niin paljon enemmän kuin aikaisempina jouluina kun kouluprojektien deadlinet pukkaa päälle. Olen ehtinyt nauttia lahjojen ostosta, kodin koristelusta ja jopa keskustan hälinä tuntuu kivalta.

Viime viikolla ehdin käydä ystäväni uuden yrityksen avajaisissa työpäivän jälkeen. Upea uusi konsepti Helsingissä mistä kirjoitan mielelläni myöhemmin lisää teillekin! :) 

Olen saanut nyt myös nauttia nimenomaan niistä kiirettömisät päivistä jolloin en ole tehnyt yhtikäs mitään joita aikaisemmin kerroin kaipaavani. Niin vapauttava tunne välillä vaan olla. Tämä vuosi on mennyt vauhdilla ja siihen on mahtunut mahtavia hetkiä mutta myös hyvin raskaita päiviä. Onneksi kuitenkin enemmän niitä iloisia muistoja. Ajattelin ensi viikolla tehdä ihan postauksen minun vuodestani! To be continued.

Kuvat: Ystäväni Jasmiinan Studion avajaisista.

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -