SNOW

Joulu meni nopeasti ja taas ollaan arjessa kiinni. Onneksi uusivuosi on tarkoitus viettää rauhallisissa merkeissä kavereiden kanssa täällä kotona Helsingissä eikä matkustaa pitkin maita ja mantereita. On ihanaa käydä vanhassa kotikaupungissa Oulussa mutta pakko todeta, että on vielä ihanampaa olla taas kotona.

Monille on tullut varmasti selväksi se, että olen jouluihminen mutta uusivuosi taas on sellainen juhlapyhä josta en välitä yhtään. Inhoan sitä, että on muka pakko juhlia ja kaikkien odotukset ovat aina hurjan korkealla ennen iltaa. Olen enemmän itse extemporetyyppi enkä tykkää suunnitella iltoja joten luonnollisesti uusivuosi on oikea painajainen minulle kun ihmiset alkavat kyselemään suunnitelmiani jo pahimmassa tapauksessa kesällä. "This is gonna be the best night ever"-mentaliteetti ei iske muhun lainkaan. Ei välttämättä ole se paras ilta eikä välttämättä tarvitsekaan olla. Illat ovat hauskempia kun odotukset eivät ole niin korkealla ja jättää asioita sattuman varaan.

Tänä vuonna ollaankin muutaman kaverin kanssa meillä kotona. Syödään hyvin ja otetaan rennosti. Mahdollisesti käydään Senaatintorilla katsomassa raketteja jos on sellainen fiilis.

Takki Acne Studios // Farkut Dr. Denim // Paita Oxford Circus// Laukku Chanel // Kengät Chloé

Joko teillä on suunnitelmia lauantaille?

PS. Näin eilen Helsingin keskustan Stockmannilla, että tämä Acne Studiosin Velocite -takki oli -30% alennuksessa. Esillä oli koko 40, en tiedä oliko muita kokoja jäljellä mutta pakko vinkata sillä en ole ikinä nähnyt kyseistä takkia alennuksessa!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -