Kynttelikkö

Kerroin viime blogipostauksessa, että kävimme viikonloppuna kirpparilla etsimässä antiikkista kynttelikköä. Olen saanut päähäni, että haluan kesällä häihin pöytäämme kauniin messinkisen vanhan kynttelikön ja arvelin, että kirpparilla olisi hyvä todennäköisyys tällaisen löytämiseen. Jo ensimmäisten pöytien jälkeen Helsingin jäähallin kirpputorilla vedin poikaystävääni hihasta ja hihkasin, että "tuolla!!!". Hinta oli varsin kohtuullinen ja kynttelikkö juuri sellainen kuin kuvitelmissani joten tehtiin nopeasti kaupat.

Meidän häätila on erittäin kaunis (jos minulta kysytään niin yksi Helsingin kauneimmista) joten sitä ei tarvitse paljoa koristella. Tämä on äärimmäisen helpottavaa. Haluamme kuitenkin tehdä häistä meidän näköiset joten joitain yksittäisiä koristeita tulemme hankkimaan ja tämä on yksi niistä. Minua on aina kiehtonut vanhat esineet ja tämän lisäksi haluaisin löytää mm. vanhoja ikkunoita joista voisi tehdä koristeita.Tämä kynttelikkö sopii meidän olohuoneemme ikkunalaudallekin niin hyvin, että häiden lisäksi sen tehtävä koristeena vakinaistettiin pysyväksi meidän kotiin. Jippii!

2 kommenttia:

 1. Ainakin Espoossa Nihtisillan kierrätyskeskuksessa kymmeniä vanhoja ikkunoita :) Tänään viimeksi näin. Hinnatkin tosi edullisia! Siis tyyliin 10e/ikkuna :)
  -jenppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti vinkistä! Käytiin heti ostamassa pari sieltä. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -