Leather Weather

Tätä on kuulkaa odotettu! Nahkatakkikelejä. Ihan täysin en ole uskaltanut siirtyä kevyempiin takkeihin sentään mutta viikonloppuna kun mittari näytti melkein +10 astetta niin uskalsin laittaa All Saintsin nahkatakkini päälle. Tuo takki on ollut yksi kaikkien aikojen parhaita ostoksia. Ajattomaan ja laadukkaaseen nahkatakkiin kannattaa panostaa sillä se kestää vuosia ja itseasiassa paranee vain käytössä.

Haikeana laitan kohta Acne Studiosin Velocite -takkini (jonka olen ristinyt talvinahkatakikseni) kaappiin odottamaan ensi talvea mutta hitsi vie mä olen innoissani siitä, että saa pian käyttää pelkästään kevyempi takkeja! Nahkatakit, farkkutakit ja armeijanvihreät kangastakkini; mä olen valmis!

Nahkatakki All Saints // Huppari Abihuppari vm. 2010 // Farkut Levi's // Laukku Chanel // Kengät Chloé // Aurinkolasit Dolce & Gabbana

1 kommentti:

  1. Mä en ole vielä uskaltanut vaihtaa kevyempiin. Tänäänkin oli aurinkoista, mutta hitsi miten kylmä tuuli.
    Lotta, jos myyt sen sun ruskeen mokkatakin joskus, niin myy se mulle! :D

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -