Bachelorette Party!

Viime viikot ovat olleet kiireisiä. Pääsiäisenä lähdettiin ystäviemme kanssa Rukalle lautailemaan ja viime viikonloppuna olin Pohjois-Savossa. Ei siis ihme, että minusta tuntuu, että olen ollut koko ajan menossa viimeisen kahden viikon ajan.

Savoon lähtemisen syy oli mitä paras: rakkaan ystäväni polttarit! Hän menee naimisiin noin kuukauden päästä joten pitihän meidän yllättää hänet oikein kunnolla! Luulimme, että olimme varanneet mökin Tahkolta mutta todellisuus paljastui matkalla mökille kun ajettiin mutkikasta soratietä kilometri kilometrin perään. Mökki oli niin syvällä skutsissa kun vain olla ja voi ja alueen nimi oli Muorinperse. Ihan oikeasti oli.

Teemana polttareissa oli 80's jumppatyyli. Olen aina ollut sitä mieltä, että on nolompaa olla alipukeutunut kuin ylipukeutunut ja niin myös tässä joten kaikki panostimme asuihimme ihan 100%.


Oli värikkäitä vaatteita, krepattuja hiuksia, sinisiä luomivärejä ja pinkkejä huulia. Isoja korvakoruja ja hikipantoja. Näissä asuissa lähdettiin sitten mökiltä kohti Kuopiota ja siellä mentiin pelaamaan kuplafutista! Oli muuten ihan mahtavaa joten suosittelen kaikkia kokeilemaan! Todella rankkaa ja hikistä hommaa sillä pelkkä kupla painaa 10kg ja ainakin meidän tyttöporukassa kilpailuhalu nousi ensimmäisen varovaisen erän jälkeen ihan pilviin.


Kuplafutiksen jälkeen menimme vielä paikalliseen pubiin ja siellä muut asiakkaat olivat lievästi sanottuina huvittuineita. Kuulin kun toisesta pöydästä sanottiin, että noillehan voidaan tarjoilla vaan muumilimua ja tämä kommentti nauratti minua sillä kaikki alamme enemmän tai vähemmän lähentyä sitä 30 vuoden rajaa, haha! Taisi meidän värikkäät vaatteet vähän hämätä.

Pubin jälkeen menimme vielä Italiaiseen ravintolaan syömään ennen kun palattiin mökille lämmittämään paljua ja morsiussaunaa. Morsiussauna oli mielettömän hauska kokemus kaikkien rituaalien kanssa. Kattilaita lyötiin ja vanhat poikaystävät juotiin. Huhhuh.

Minun viikonloppuani varjosti hieman torstaina alkanut viisaudenhampaasta johtuva ientulehdus joka esti syömisen ja vaikutti myös juomiseen. En muista ikinä syöneeni näin paljon särkylääkettä kuin tänä viikonloppuna mutta en vain halunnut missata näitä polttareita sillä tämä morsian on minulle tärkeämpääkin tärkeämpi ja oli ihana juhlia hänen viimeisiä hetkiä neitinä. Pastat jäi ravintolassa syömättä ja lääkkeiden vuoksi jouduin ottamaan pieniä päiväunia mutta silti oli yksi parhaista viikonlopuista pitkään aikaan! :)


Takaisin kotiin Helsinkiin tultuani pääsinkin Hammaslääkäripäivystykseen ja siellä tehtiin ratkaisu, että tulehduksesta huolimatta kaksi viisaudenhammasta on pakko repiä irti heti. Sairaslomalla oleva Lotta kaksi hammasta vähempänä kiittää ja kuittaa siis polttariviikonlopusta ihania tyttöjä ja rakasta morsianta! <3

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -