Where are we going for our honeymoon?

Kirjoitin joku aika sitten postauksen jossa pohdin häämatkakohteita. Me ollaan lähdössä kahdelle matkalle ja ensimmäinen jolle lähdetään pian häiden jälkeen on nyt varattu. Kiitos vinkeistä jotka tulivat aikaisempaan häämatkapostaukseen. Päädyttiin varaamaan ensimmäistä kertaa pakettimatka ja haussa oli viiden tähden hotelli All inclusive -palvelulla jonka lisäksi halusimme myös oman uima-altaan. Tällaiset pienet vaatimattomat kriteerit. ;)

Näillä hakusanoilla lähdettiin sitten etsimään meille sopivaa kohdetta. Päädyttiin Kreikan Zakynthoksen saareen joka on meille molemmille täysin tuntematon. Lukemani mukaan todella kaunis ja vehreä saari ja hotelli jonka valitsimme on tällä hetkellä korjauksessa joten kesällä se on toivottavasti ihanan fressi häämatkamme aikaan. Lisämaksusta valitsimme myös merinäköalan ja alkuperäisistä suunnitelmista poiketen valitsimme huoneen jossa ei ole omaa uima-allasta vaan huoneen terassilta on suora yhteys uima-altaaseen jota jaetaan parin muun huoneen kanssa.Pieni mutka matkaan on tullut jo kun saatiin viesti matkan järjestäjältä, että lentoaikataulut ovat vaihtuneet. Valittiin kohde osittain loistavien lentoyhteyksien vuoksi ja siksi, että oltaisiin perillä aamupäivästä ja nyt uusien aikataulujen mukaan laskeudutaan keskellä yötä. Harmittaa, mutta ei tämä meidän matkaamme pilaa.

Onko teillä kokemusta tästä Kreikan saaresta?

3 kommenttia:

 1. Moi! Olen ollut Zakynthoksella pari vuotta sitten. Saari on todella kaunis, mutta kaikkien suurten Kreikan saarien tapaan siellä on tietysti paljon turisteja. Esimerkiksi tuo kaunis poukama, missä on laivanhylky, on saaren suosituin nähtävyys ja sitä ei valitettavasti näe noin pittoreskina, vaan laivaa täytyy ihailla ihmismassan läpi :D Kannattaa siis lähteä maaseuduille ihailemaan maisemia ja toki nauttia toisistanne upeessa hotellissa ;) Teidän hääjutut kuulostaa aivan ihanilta ja vaikutatte ihan upeelta parilta! :) Hyvää kevättä sinne :)

  VastaaPoista
 2. Ei ole kokemusta, mutta näyttää aivan ihanalta. Toivottavasti teille tulee ihana matka!

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska seurata teidän häävalmisteluja. Sinulla näyttää olevan varsin samanlainen maku kuin minulla... Me tosin päädyttiin Pargaan häämatkakohteena. Mutta edellinen reissumme oli Zakynthokselle. Minnepäin siellä olette suuntaamassa, Tsiliviin? Suosittelen ehdottomasti saaren ympärysmatkaa, johon kuuluu eri nähtävyyksiä. Mm. siniset luolat olivan upeat! Kalamakissa jos käy katsomassa pitkää hiekkarantaa (ja kilpikonnien pesiä sekä lentokoneita) niin suosittelen myös vuorenrinteellä olevaa coctailbaaria. Ihanat maisemat auringonlaskun aikaan, ja herkulliset drinkit!
  Nimerkillä. Kihla teetetty myös Andreasenilla. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -