Cherry

Täällä on vietetty rauhallista helatorstaita. Nukuin pitkästä aikaa todella pitkään ja otin vaan iisisti kotona. Iltapäivällä kun Joonas tuli töistä kotiin lähdettiin käymään kirsikkapuistossa.

Seurasin koko kevään Roihuvuoren kaupunginosan omalta nettisivulta milloin heidän tunnetun kirsikkapuiston puut alkavat kukkimaan. Ihan oikeasti seurasin realiaikaista sivua jotta tietäisin heti kun puut kukkivat, sen verran minua nimittäin ärsytti viime vuonna missata kukinta-aika.

Tämä ja edellinen viikko oli kuitenkin niin kiireinen, että oli lähellä että olisin missannut kukinnan jälleen tänä vuonna. Olen haaveillut jo vuosia siitä, että pääsisin kuvaamaan tuonne ja nyt ihan viime sekuneilla pääsinkin onneksi. Täytyy kuitenkin myöntää, että hieman pettynyt olo tuli kun puut olivat jo enemmänkin ruskeita kuin vaaleanpunaisia. On huutava vääryys, että nuo puut kukkivat vain kerran vuodessa ja niin lyhyen ajan.


Kävittekö muut ihailemassa kirsikkapuiden kukintaa?

4 kommenttia:

 1. Noi on kyllä upeita :) kävin tänä vuonna Tukholmassa ihastelemassa kirsikkapuita. Vinkkinä muuten että Hesperian puistossa on kanssa ihan kivasti kirsikkapuita.

  VastaaPoista
 2. Ihanat kukat ja ihana Lotta. Toi sun mekko on ihan täys 10.

  VastaaPoista
 3. Vau, todella onnistuneita kuvia! Mistä tuo ihana mekko on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mekko on Self-portraitin viime aleista hankittu. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -