Every day is one step closer to summer

Tänään on ollu ihan huikea päivä! Halusin vain sanoa sen ääneen. Aamulla herättyämme menimme aamupalalle lähikahvilaan ja istuttiin siellä aika pitkään. Aamupalan jälkeen lähdettiin läheiseen parturiliikkeeseen varaamaan häitä varten Joonakselle aikaa groomingiin ja herra taisi innostua siitä oikein olan takaa ja valitsi kaikki lisäpalvelut mitä vain voi. Kuka nyt ei tarvitsisi partahierontaa, haha ihana rakas.

Käytiin myös kiertelemässä keskustan kauppoja ja mukaan tarttui kaksi paitaa Zarasta ja Luxbagistä eräs laukku. Olen niin tyytyväinen ostoksiini joten ne lisäsivät päiväni huikeutta huomattavasti.

Suurin tekijä päivän huikeudelle taitaa kuitenkin olla tuo ulkona vallitseva sää. Kevät on vihdoin saapunut Helsinkiin ja talvitakit voi laittaa varastoon odottamaan taas seuraavaa talvea.

Takki Zara // T-paita Zadig&Voltaire // Farkut Topshop // Kengät Saint Laurent // Laukku Chanel // Aurinkolasit Karen Walker

Illastakaan ei voi olla tulematta huikea sillä mennään ystäviemme Ainon ja Sampan kanssa syömään Pastoriin jota olen halunnut testata jo ikuisuuden. Ihanaa viikonloppua teillekin! :)

2 kommenttia:

 1. Ihanat noi aurinkolasit! Ja ylipäätänsä koko asu täys 10 :)

  -Mikaela
  www.inhimillinenturhamaisuus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo noi aurinkolasit oli kyllä loistava ostos!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -