Ripsienpidennykset tulivat takaisin!

Alkuvuodesta olin parin kuukautta ilman ripsienpidennyksiä mutta pari viikkoa sitten sain vihdoin ripset takaisin silmiini. Olen tässä asiassa tosi "kaikki tai ei mitään"-tyyppi, viihdyn nimittäin hyvin ilman mutta rakastan ripsienpidennyksiäkin.

En käyttänyt lainkaan ripsiväriä silloin kun minulla ei ollut pidennyksiä sillä inhoan ripsivärejä. Yhtenä iltana pari kuukautta sitten ystäväni olivat tulossa käymään meillä ja päätin sen kunniaksi kaivaa laatikosta avaamattoman ripsiväripaketin ja kokeilla sitä ja se oli täysi fiasko. En vain saa ripsivärillä ripsistäni sen näköisiä kun haluan joten olen mielummin ilman ja sitten taas kaikista mieluiten ripsienpidennyksillä. Se on ihanan vaivatonta.

Tässä ripsienpidennystaukoni aikana luottotekijäni Heidi on ehtinyt muuttaa keskustasta Hakaniemeen. Heidillä on nykyään oma huone Studio Backstage -kampaamossa joka sijaitsee osoitteessa Sörnäisten rantatie 6. Liike sijaitsee aivan Hakaniemen torin kupeessa johon pääsee helposti sporalla ja busseilla.

Heidiltä saa varattua ajan helposti Timman kautta tästä!


Ripsienpidennykset 85€
Huolto 55€

Ripsienpidennykset saatu blogin kautta.

1 kommentti:

  1. Itse en ole koskaan kokeillut ripsienpidennyksiä mutta hieman kiinnostaisi. Omat ripseni kun ovat kovin lyhyet ja vaaleat. Ripsiväriä tulee käytettyä päivittäin ja kesäisin laitan usein kestovärjäyksen kun hikoillessa ripsari tuppaa valumaan.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -